Barber Mind – dedicat exclusiv bărbaților

Barber_Mind

Barber Mind împletește tradițiile italienești cu tehnologiile moderne, pentru rezultate care mulțumesc cei mai pretențioși clienți. Calitatea 100% made in Italy este vizibilă în fiecare produs, în textură, miros și rezultate, de la pomade de styling până la uleiuri pentru barbă.

“Alege o meserie pe care să o iubești și nu vei munci o zi în viața ta!”. Acesta este mottoul după care s-a ghidat fondatorul Barber Mind, atunci când și-a pus în gând să creeze o linie de produse de beauty 100% made in Italy, bazată pe tradiție, calitate, inovare continuă și creativitate.

Mândria de a munci în domeniul frizeriei este tipic italienească, la fel și dorința sinceră de a oferi produse care mulțumesc pe deplin clientul și ajută profesionistul să ofere cele mai bune rezultate. Ambalajul este classy, dar și îndrăzneț, inspirat de tatuaje, în culori puternice care atrag și cu o grafică foarte stilizată.

Pentru linia de produse pentru îngrijirea bărbii, inspirația s-a regăsit în muzica anilor ‘30- ‘40: Bebop și Swing. Ambele stiluri erau inovative pentru acea vreme și le-au permis tinerilor să se detașeze de problemele actuale pentru a trăi viața cu bucurie și entuziasm. Acesta este și mesajul brandului Barber Mind: de a păstra conexiunea cu trecutul, dar în același timp inovând constant și creând mereu ceva nou. Pentru a completa brandul și cu o linie de produse pentru bărbierit a apărut Little Italy Shaving Delux Series, cea mai frumoasă exprimare a respectului pentru bărbierul de modă veche.

PRODUSE-VEDETĂ
În cazul produselor Barber Mind, tradițiile sunt reinterpretate în produse noi, perfecte pentru bărbatul modern. Calitatea 100% made in Italy este vizibilă în toate formulele, de la pomade de styling până la uleiuri pentru barbă. Multe persoane se vor întreba care este diferența dintre un șampon pentru păr și unul pentru barbă. Ei bine, pielea feței este diferită de cea a scalpului, de aceea necesită mai multă hidratare și îngrijire. Intră în scenă săpunul pentru curățarea zilnică a bărbii, care pregătește părul pentru aplicarea uleiului și curăță impuritățile, fără a usca pielea. Cu miros fructat, dar masculin, acesta lasă pielea hidratată, fără a o încărca. Ingredientele precum vitamina E și Uleiul Tsubaki se asigură de aceste lucruri.

Dacă te-ai decis pentru o schimbare de look care nu mai implică barbă, poți alege Balsamul after shave de la Barber Mind. Asigură o aderență bună a lamei și lasă pielea hidratată și calmată. Pe lista celor mai creative produse create vreodată pentru bărbați am putea înscrie pomada pentru acoperirea firelor albe din păr și barbă, din linia Ink, un produs pe placul bărbaților care nu vor să recurgă la vopseaua de păr pentru a acoperi firele albe, dar nici să arate neîngrijit. Rezistentă la apă și la transfer, crema își face treaba foarte bine pentru o întâlnire importantă neașteptată sau un eveniment special.

Puteți testa produsele Barber Mind în barbershopurile GETT‘S Men, din Park Lake, Plaza România sau Calea Floreasca, în cadrul serviciilor de tuns/coafat și stilizat barba.