IBD creează arta unghiilor cu noua inovație

Primăvara aduce bucurie și culoare. Și cum manichiura reprezintă cartea de vizită a oricărei femei, IBD a lansat un nou gel, perfect pentru a avea unghii frumoase și îngrijite.

Ce este  mai frumos decât o manichiură proaspăt făcută și durabilă? Fie că optezi pentru un model de unghii extravagant sau preferi un model clasic, unghiile trebuie sa fie mereu îngrijite și să aibă un aspect impecabil.

De ce să alegi o manichiură cu gel?

Manichiura cu gel a devenit un suport modern al frumuseții: sunt practic indestructibile, au un luciu deosebit și îți poți face orice model dorești. Dacă ai unghiile fragile și predispuse spre rupere, acest tip de manichiură te va scăpa de aceste probleme, lăsându-le mai rezistente. Un alt avantaj al manichiurii cu gel este versatilitatea gelului, care îți permite să construiești lungimea unghiei pe care ți-o dorești. Le poți purta scurte sau foarte lungi și sub orice formă: pătrate, rotunde sau stilleto, fără teama că se vor rupe. Totodată, ai o varietate foarte largă de culori din care poți alege și poți aplica modele diverse, precum piercinguri, ștrasuri sau alte decorațiuni tridimensionale care vor rezista mult timp. Pe lângă toate acestea, culoarea și nuanța strălucitoare nu vor deveni șterse în timp, iar aspectul cel mai ispititor al unghiilor cu gel este faptul că te poți bucura de manichiura preferată un timp îndelungat.

Natural shades

Naturalețea nu se demodează niciodată, iar unghiile în culori naturale sau pastelate sunt mereu în tendințe. Manichiura cu gel are un loc special atunci când vine vorba de păstrarea aspectului natural al unghiei. Există mai multe motive, desigur, unul dintre ele fiind o varietate mai largă de culori tematice naturale pe care le poți alege. Aceste culori au efectul și tonul potrivit care creează atmosfera naturală, permițând unghiilor să aibă un aspect natural impecabil. IBD introduce cea mai recentă inovație de îmbunătățire a unghiilor cu gel: Control Gel. Un nou gel pro-hibrid care îmbină complexitatea gelului dur și a acrilului într-un tub simplu, preamestecat. Această formulă LED/ UV este perfectă pentru suprapuneri și extensii, cu o aplicare mai rapidă și mai simplă. Control Gel are șase culori disponibile: transparent (alb natural, cel mai intens alb), roz pudră, roz intens și nude, care îți garantează o manichiură cu un aspect impecabil care evidențiază frumusețea naturală a unghiilor.

Manichiură impecabilă

Unghiile au devenit ”pânza” unor opere artistice incredibile. Realizarea picturilor fanteziste, dar și a modelelor tridimensionale este acum posibilă și la îndemâna oricui. Indiferent de culoarea preferată sau de modelul dorit, poți avea pe unghii tot ceea ce îți dorești. Tototdată, te poți ocupa de treburile casnice fără teama că îți vei strica manichiura, deoarece aspectul impecabil al unghiilor pentru o perioadă lungă este ușor de obținut datorită manichiurii cu gel.

Manichiură gel: 201 lei     

Advanced Wear de la IBD – Manichiură semipermanentă: 100 lei