Anotimpul culorilor

Sezonul rece aduce mereu cu sine tendinte in materie de culori. Fie ca vorbim de machiaj, haine sau par, culorile vedeta se evidentiaza tot mai puternic. Rosul cu derivatiile lui, auriul, culorile pamatului si violetul sunt noile sinonime ale rafinamentului si stralucirii.

Cu ajutorul sfaturilor specialistilor GETT’S Salons, intampinam noile trenduri cu 2 noi game de culori ce vor incanta orice clienta.

Prima dintre ele este Shadows de la Fudge. Cele 4 nuante valabile sunt formulate cu extract calmant de ceai verde si ulei de argan, ce intensifica pigmentii de culoare. Acest aspect ii permite hairdresserului sa inchida nuantele de blond si sa creeze efecte de umbre aurii, fara a folosi alte produse de repigmentare sau combinatii de culori.

Pentru iubitoarele culorilor luxuriante, Illumina Color de la Wella Professionals promite sa schimbe pentru totdeauna perceptia despre ceea ce inseamna colorarea parului. ILLUMINA COLOR se traduce prin nuante pure, fluide, intuitive, naturale, delicate, tineresti, ce ofera parului luminozitate incredibila si reflexii surprinzatoare. Este special creata pentru femeile care iubesc trendul natural si efectele subtile.

Va asteptam la GETT’S sa experimentati o culoare noua, ce va va scoate din anonimat!