5 produse esentiale de beauty pe care trebuie sa le iei in vacanta

5 produse esentiale de beauty pe care trebuie sa le iei in vacanta

În perioada carantinei cauzată de pandemia de Covid-19 stăteam și ne gândeam dacă vom putea pleca în vacanță în această vară. De când s-au relaxat măsurile de restricție, cu toții am început ne facem planuri de concediu, în țară sau în străinătate. Însă, atunci când ne gândim la călătorii trebuie luăm în calcul și ceea ce ne punem în bagaj, mai ales atunci când este vorba despre produsele de înfrumusețare.

Vara este cel mai așteptat sezon. Și, deși pandemia de Covid-19 ne-a cam dat planurile peste cap, dorința de a pleca în vacanță a rămas. După cum știi, a merge într-o călătorie necesită organizare. Atât pregătirea călătoriei, cât și pregătirea bagajului necesită o anumită coordonare. Într-adevăr, trebuie să iei mai multe lucruri, nu doar haine. Asta dacă nu plănuiești să cumperi totul odată ce ajungi la destinație. Deși poate îți dorești să îți împachetezi întreg șifonierul sau întreaga baie, atunci când vine vorba de călătorie și de bagaje, mai puțin reprezintă întotdeauna mai mult și cel mai bine este să pui în bagaj doar elementele esențiale. Pentru a te ajuta să îți faci bagajul, am evidențiat 5 produse de înfrumusețare despre care credem că ar trebui să fie o parte esențială a bagajelor tale.

1. Cleanser

Chiar daă te afli în vacanță, ritualul de îngrijire trebuie respectat, mai ales atunci când vine vorba de curățare. Pentru la sfârșitul zilei, pe lângă protecția solară și alte produse pe care le-ai adăugat, fața ta va fi plină de praf, murdărie, transpirație și sebum, este foarte important ai în bagaj un produs de curățare a tenului pentru a putea scăpa de toate impuritățile adunate pe parcursul întregii zile.

2. Protecție solară

Crema cu protecție solară este esențială în orice călătorie. Aceasta protejează pielea împotriva arsurilor solare, limitează riscul de a dezvolta cancer de piele, întârzie îmbătrânirea pielii și menține epiderma hidratată. Încearcă să alegi un produs cu protecție solară, potrivit pentru față și corp și care are un SPF ridicat.

3. Crema hidratantă

Indiferent unde călătorești, ar trebui să iei întotdeauna cu tine o cremă hidratantă pentru față și pentru corp. Nu îți doreșticapeți o piele uscată și iritată.

4. BB Cream sau CC Cream

În timp ce libertatea supremă este să nu purtați niciun fel machiaj cât timp esti în vacanță, există posibilitatea îți dorești te reîmprospătezi pentru o plimbare de seara. Pentru a face acest lucru, îți sugerămlași acasă fondul de ten și să iei în bagaj un CC nuanțat (corectarea culorilor) sau BB (beauty balm). Aceste creme îți vor scoate în evidență chiar tonul pielii în timp ce te hidratează, fără să te simți gras sau să nu te apuci. Aceste creme foarte ușoare corectează, echilibrează și oferă strălucire pielii tale. Astfel ai garanția vei avea o piele cu un aspect sănătos!

5. Ruj sau Gloss

 Dacă plănuiesti câteva excursii pe parcursul zilei sau o cină la un restaurant frumos, nu uita să adaugi în bagaj un ruj care să se potrivească tonului pielii tale și care să funcționeze pentru activități casual, dar si pentru cină. De asemenea, rujul potrivit poate fi folosit și pe post de blush.


Text: Andrada Arsenie