5 pasi de urmat pentru un corp de invidiat

5 pasi de urmat pentru un corp de invidiat

Vara se apropie, iar noi trebuie să avem grijă de corpul nostru pentru a arăta impecabil. Și, deși suntem izolați la domiciliu, iar sălile de fitness și parcurile sunt închise și nu putem să facem îndeajuns de multă mișcare, nu trebuie să ignorăm îngrijirea corpului.

Este important să ai grijă de corpul tău, să îți menții sănătatea și să arăți bine.Cu toate acestea, sfaturile legate de îngrijirea corpului sunt deseori confuze. De aceea, noi venim în ajutorul tău cu câteva sfaturi pentru a obține corpul mult visat.

  1. Somnul

Specialiștii recomandă să dormim în medie 7-8 ore, în fiecare noapte. Deși nevoile de somn sunt individuale, iar unele persoane au nevoie de mai multă odihnă decât altele, efectele privării de somn pot avea consecințe grave.

  1. Hidratarea

Hidratarea corectă ajută la digestie, menține pielea strălucitoare, ajută la eliminarea toxinelor și la pierderea în greutate. Medicii recomandă să bem 8 pahare de apă pe zi, dar asta depinde și de stilul de viață al fiecăruia. În cazul în care faceți exerciții fizice, consumul de apă trebuie să crească.

  1. Dieta

Expresia “ești ceea ce mănânci” are un înțeles profund. Pentru a ne menține corpul în parametrii normali, este foarte important să avem o dietă sănătoasă și echilibrată. Asta înseamnă că trebuie să consumăm mai multe proteine, fibre și vitamine, decât carbohidrați. Aceste modificări simple ale dietei pot face mari diferențe, precum creșterea nivelului de energie, ridicarea moralului, dar și reducerea probabiliății de a te îmbolnăvi.

  1. Sportul

Mulți oameni consideră că exercițiile fizice sunt doar pentru pierderea în greutate, dar fac mult mai mult decât atât. Ajută la combaterea bolilor, cum ar fi hipertensiunea arterială, depresia, anumite tipuri de cancer, accident vascular cerebral, boli de inimă și diabetul de tip 2. Sportul stimulează anumite substanțe chimice ale creierului, ceea ce te face să te simți mai fericit și mai relaxat. Exercițiile fizice îți îmbunătățesc energia, îți îmbunătățesc viata sexuală și te ajută să ai un somn mai bun.

  1. Pielea corpului

Pentru un aspect plăcut al corpului trebuie să avem griă și de sănătatea pielii, iar tratamentele pentru remodelarea corporală ne vor ajuta să scăpăm de aspectul inestetic de coajă corporală. Totodată, trebuie să avem grijă ca pielea să fie întotdeauna hidratată pentru a nu-și pierde elasticitatea.

Recomandarea editorului: Concentratul pentru remodelare corporală de la Skeyndor este ideal pentru celulita solidă. Formula sa conține un agent fibrolitic care îmbunătățește aspectul de piele de portocală, dar și cafeină și derivați din cafeină care catifelează pielea și ajută la înlăturarea celulitei încăpățânate.

 5 pasi de urmat pentru un corp de invidiat

Recomandarea editorului: Pentru o piele cu adevarat hidratată poți folosi crema de corp și mâini Spa Senses Botanical Spice Caresse Body Serum cu extract de orhidee și trandafiri. Aceasta are o formulă inovatoare care îmbină calitățile concentrate ale unui ser într-o textură cremoasă, care garantează o acțiune profundă și delicată. Este o emulsie care echilibrează straturile epidermei, purifică, hidratează și hrănește pielea, învăluind-o într-o aromă sofisticată și subtilă.

 5 pasi de urmat pentru un corp de invidiat


Text: Andrada Arsenie