4 trenduri de culoare si tunsoare pentru aceasta vara

4 trenduri de culoare si tunsoare pentru aceasta vara

După două luni de izolare la domiciliu în care nu am putut merge la saloanele de înfrumusețare, s-au conturat câteva trenduri în materie de culoare și tunsoare care vor fi în creștere în următoarele luni.

Din dorința de a ne răsfăța la saloanele de înfrumusețare, dar și de a sărbători revenirea graduală a unei noi normalități, majoritatea dintre noi am simțit nevoia de o schimbare de look. Poate că unii au experimentat o tunsoare de breton din confortul propriei case, iar acum își doresc să continue cu acest look, sau pur și simplu își doresc o reîmprospătare, iată care sunt cele 4 tendințe preconizate de specialiști a fi în tendințe în umătoarea perioadă.

Suvițele groase

Trendurile anilor ’90 continuă să revină, chiar și în ceea ce privește culoarea părului. Unul dintre acestea îl reprezintă șuvițele groase. Spre deosebire de efectele mai delicate și naturale pe care le-am observat în ultimii ani, șuvițele groase se caracterizează prin lățimea lor și prin contrastul dur cu tonul de bază. În plus, șuvițele frontale sunt puternic evidențiate pentru a accentua și mai mult contrastul. Vedete precum Jennifer Lopez sau Kylie Jenner au adoptat deja acest stil, în timp ce Balmain Paris Hair Couture a inclus această tendință în propunerile lor pentru sezonul viitor.

View this post on Instagram

i’m pretty good at this makeup thing

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

 

Bretonul

La începutul pandemiei, multe dintre vedete au experimentat tunsoarea fringe. Pentru că este o schimbare de look pe care, cu puțină îndemânare, o poți face chiar din confortul propriei case, vedete precum Rosalía, Bella Hadid și Camila Cabello au realizat această transformare. Fără îndoială, acest trend va continua o dată cu redeschiderea saloanelor de înfrumusețare, însă cu rezultate mai bune decât cele obținute acasă.

 

Tunsoarea bob

Atunci când îți dorești o schimbare radicală de look, tunsoarea bob este ideală. Versatilă și potrivită tuturor tipurilor de păr, această tunsoare necesită o întreținere minimă și poate fi purtată  casual, accesorizată cu diferite agrafe de păr, dar poate fi coafată într-un mod elegant.

 

 Culorile fantasy

 În perioada izolării multe vedete au apărut vopsite în culori fantasy. Deși prezente în tendințe de câțiva ani, culorile pastelate aduc un plus de optimism zilelor petrecute în izolare. Și pentru că acest trend va continua, este timpul să experimentezi ceva nou. Pentru cei cărora le este teamă să încerce culori precum portocaliu, roz sau albastru, care sunt cele mai cautate în aceasta perioadă, există și varianta mai light de nuanțe de piersică sau fagure de miere,  pentru cei care caută o schimbare de look temporară.

 


Text: Andrada Arsenie