10 ani de festival Les Films de Cannes à Bucarest

Anul acesta se împlinesc 10 ani de festival Les Films de Cannes à Bucarest. Cea de-a 10 ediție a festivalului a dat proiecțiilor pe data de 18 octombrie și se continuă până pe 24 octombrie 2019. Festivalul ne întâmpină cu cele mai lăudate filme din selecția Festivalului de Film de la Cannes, alături de proiecții și invitați speciali ce își vor face prezența la Cinema PRO, Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului, Cinemateca Union, Muzeul Național de Artă – Sala Auditorium.

Festivalul prezintă filmele premiate, avanpremierele românești precum și reuniuni cu realizatorii filmelor, masterclassuri, retrospective, evenimente profesionale, alături de petreceri și evenimente speciale.

La această ediție, se poate beneficia și de următoarele promoții și reduceri:

6 bilete la același cinematograf – obții o reducere de 20% din prețul total al biletelor.
10 bilete la oricare sală, orice film – obții o reducere de 20% din prețul total al biletelor.
Studentii la UNATC și la Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion au intrare liberă în limita locurilor disponibile în urma prezentării carnetului de student.

Biletele la care se aplică reducerea pot fi cumpărate la o singură proiecție sau la proiecții diferite și pot fi achiziționate de pe Eventbook.ro sau de la casieriile cinematografelor.

Mai multe detalii despre achiziționarea biletelor puteți găsi pe site-ul eventbook