Valentino lanseaza prima linie de makeup

Valentino lanseaza prima linie de makeup

Valentino lanseaza prima linie de makeup, făcând astfel tranziția către industria de beauty. Lansarea va avea loc anul acesta și se anunță plină de succes.

Directorul de creație, Pierrpaolo Piccioli își îndreaptă atenția spre introducerea conceptului de inclusivitate, considerând casa de modă italiană pregătită pentru această tranziție, în colaborare cu L’Oréal Paris.

Într-o declarație publicată de Piccioli, acesta spune că ” Frumusețea este democratică. Privesc identitatea fiecărui individ, unicitatea care cuprinde diversitate și inclusivitate. Frumusețea este despre grație și este ceva care îmi dă emoție”.

Valentino lanseaza prima linie de makeup

Noua linie de makeup va fi inspirată de couture și va aduce un omagiu viziunii mărcii, Valentino fiind una din casele de modă care susține exprimarea frumuseții sub diferite forme. Ambalajul produselor de makeup va transmite identitatea luxuriantă a brandului Valentino iar gama va fi formată din peste 100 de produse diferite ce vor fi lansate în August. Nuanțele de ruj vor varia de la roșu la roz, portocaliu și nuanțe neutre, pentru a se potrivi fiecărui ton de piele în timp ce formulele vor fi de înaltă performanță.

Valentino lanseaza prima linie de makeup

Colecția va cuprinde de asemenea și fonduri de ten, fard de obraz, eyeliners și mascara.

Această colecție exclusivă va fi disponibilă pentru pre-achiziționare la nivel global, începând cu data de 15 iunie 2021, pe valentino.com iar lansarea mondială va avea loc la finalul lunii august a acestui an.


Text: Mihaela Tudorache