The 70s are back

The 70s are back! Una dintre cele mai elegante ere în materie de hairstyles este era anilor ’70. Cunoscută ca fiind ” era glam-ului”, anii ’70 s-au reîntors mai stylish și mai chic ca niciodată. Tot ce putem face noi este să îi întâmpinăm cu bucurie în viețile noastre. Designerii de modă au inclus în colecțiile acestora din acest an elemente specifice erei șaptezeciste atât în materie de modă cât și hairstyling. Celebritățile poartă cu încredere și rafinament coafurile iconice ale acelei perioade și ne inspiră să preluăm acel aer chic și hippiot în această vară.

Am selectat o serie de coafuri populare ce făceau ravagii în anii ’70 dar care au revenit în forță și în 2019:

The Shag

Coafura denumită ”The Shag” a fost una dintre cele mai populare coafuri ale acelei ere. Era considerată coafura adoptată de iubitoarele de disco. Așadar, pentru o porție disco de party, puteți merge cu încredere pe mâna acestui hairstyle.

Wavy Curls

Acest hairdo de bucle wavy îți oferă perfect vibe-ul de diva anilor ’70. În plus, îți poți accesoriza părul cu o bentiță lată pentru un extra glam look.


 

Cărarea pe mijloc cu bucle

Clasicul hairdo al anilor ’70 conferă un plus de volum și o feminitate aparte. Buclele jucăușe sunt perfecte pentru o petrecere disco în toiul verii.

Bentița bleu

Buclele soft alături de bentița bleu este o combinație ce descrie perfect modernitatea anilor ’70. Foarte la modă în acea perioadă, a devenit o alegere stylish și în prezent, reușind să rămână un trend chiar și în ciuda trecerii timpului.


Diva curls

Acest tip de look extravagant căruia i se adaugă un machiaj pe măsură este o alegere foarte îndrăzneață. Acest hairdo reușește să creeze o atitudine de divă rebelă, gata să pășească pe ringul de dans.

Bucle întoarse

 

Acest look iconic al actriței Farrah Fawcett definește perfect anii ’70, reușind să devină emblematic datorită aspectului puțin neglijent dar foarte cool în același timp. Ne putem imagina perfect această coafură în combinație cu o salopetă evazată și ochelari supradimensionați. Oh, sweet ’70s!

 

Hippie Flower Power

Binecunoscutele coafuri ce emană vibe-ul hippiotic au fost foarte în trend în perioada anilor ’70. Este o alegere perfectă pentru zilele de vară petrecute la festivaluri. Amintindu-ne de celebrul festival Woodstock, unde hippioții și rebelii se reuneau pentru a celebra muzica de calitate, acest tip de coafură era adoptat de majoritatea tinerelor. Pentru un plus de feminitate, buclelor lejere, sau codițelor împletite li se pot alătura coronițe din flori.

Blondul ” Bardot”

Acest tip de blond ne amintește de celebra actriță Brigitte Bardot ale cărei coafuri în anii ’70 au devenit emblematice. Părul său bălai era întotdeauna accesorizat cu diferite funde sau bentițe ce îi confereau o atitudine libertină. Nu-i de mirare că acest gen de accesorii au revenit în forță, ba chiar pot fi reinterpretate pentru a crea un look șaptezecist.

The classic look

Acest tip de coafură este printre primele care îți trec prin minte atunci când te gândești la acea perioadă. Funda neagră clasică adaugă atât de mult rafinament încât nu-ți poți dori decât să te întorci în timp.

Messy bob

Acest bob never goes out of style. Este foarte ușor de reinterpretat dacă ai părul scurt și oferă un look foarte natural și sexi în același timp.

Glamul șaptezecist

Timp de câteva secunde nu ne-am putut lua ochii de la acest hairdo. Nu-i așa că este fermecător? Buclele lejere alături de breton sunt atât de încântătoare încât este greu să nu le admiri.

 

 

Bang Bang
În trend în anii ’70, în trend și în 219. Foarte cool și îndrăzneț, acest look aduce aminte de rock-starii anilor ’70, de vibe-ul lor rebel și independența pe care o emanau.

Codițe împletite

Old fashion is coming back! Acest hairdo este exemplul perfect al erei ” flower power” din anii ’70, reintrodus pe podiumul de modă dar și pe covorul roșu. Poate fi reinterpretat cu ușurință, acele codițe emanând o atitudine girly și de festival.