Sunkissed hair

Sunkissed hair

Asteptam primavara cu idei noi in materie de coafura si culoare! Specialistii GETT’S iti recomanda sa descoperi un par sarutat de razele soarelui. Noul serviciu Blondor Freelights de la Wella Professionals este disponibil in saloane si este cel mai intuitiv si mai precis mod de a crea nuante stone-washed, cu look ca sarutat de soare, fara a folosi foliile.

Cel mai fierbinte trend al sezonului, atât pentru blonde, cât si pentru brunete sau roscate, este stone-washed: un look natural pentru un par ce pare a fi colorat natural de soare si care arata atât de bine! Accentele de culoare realizate cu tehnica de colorare Freehand arata diferit fata de suvitele precise, realizate cu folii. Rezultatele de culoare pot varia de la foarte subtil, natural, tineresc sau pot fi mai intense si mai expresive. Lookurile realizate au la baza forma tunsorii: aceasta reprezinta fundatia, iar culoarea are rolul de a accentua linia tunsorii.

De ce sa nu profitam asadar de ceea ce ne ofera noile tehnologii si produse de ultima generatie? Va asteptam in saloanele GETT’S pentru a incerca noul serviciu Freelights.