Robert De Niro pe coperta British GQ

Robert De Niro pe coperta British GQ

Legendarul actor, Robert De Niro, este noua imagine de pe coperta lunii decembrie a revistei British GQ . Acesta a împărtășit în exclusivitate pentru revista britanică GQ sentimentul de reunire cu vechii săi parteneri de film, Al Pacino și Joe Pesci în noul film al lui Martin Scorsese, The Irish Man precum și amintirile cu tatăl sau, Marlon Brando și impresiile legate de Donald Trump.

Actorul este cunoscut pentru faptul că nu oferă des interviuri, însa pentru a-și promova noul, The Irish Man, alături de Martin Scorsese și Al Pacino, De Niro, în vârsta de 76 de ani a acceptat să fie intervievat de GQ timp de o oră în interiorul hotelului Greenwich din New York. Acesta a sosit pentru interviu direct din aeroport, îmbrăcat foarte relaxat, așa cum îi și place actorului. Și pentru că vorbim de Robert De Niro, tipul cool căruia nu îi pasă de părerile celorlalți, s-a prezentat în același outfit la photoshooting-ul ce a avut loc cu o săptămână înaintea interviului.
Dacă există un subiect despre care actorul poate vorbi liber este cel legat de președintele actual de la Casa Albă, subiect asupra căruia s-a pronunțat într-un mod necaracteristic în ultimii ani. Fiind un critic asumat al lui Donald Trump, De Niro alături de alți critici de prestigiu, a primit în cutia poștală un dispozitiv sub formă de bombă, ulterior constatându-se că nu există niciun mecanism care să o declanșeze. Responsabilul pentru acest gest neetic a fost identificat ca un suporter al lui Donald Trump, condamnat ulterior la 20 de ani de închisoare.

Photoshooting-ul a avut loc în Hotelul Greenwich din New York, în diferite contexte realizate fie în bucătaria hotelului sau pe terasă. Cadrele pot părea neașteptate dacă ne raportăm la mareția actorului însă atitudinea sa nonșalantă de “I don t give a damn!”, demnă de imaginea gangsterului pe care și-a asumat-o întreaga sa carieră în filme epice precum Goodfellas, GodFather sau Taxi Driver, contribuie perfect la atmosfera transmisă din pictorial.

Robert De Niro pe coperta British GQ

 

De Niro a pozat în stilul său caracteristic, într-un palton Brunello Cucinelli, cămașa și pantaloni Armani și desigur a optat pentru o pereche de pantofi din garderoba sa personală.

 

 

Robert De Niro pe coperta British GQ

 

Robert De Niro pe coperta British GQ

 

 

 

Afla mai multe detalii despre aceste subiecte picante în interviul complet de pe pagina British GQ


Poze preluate de pe pagina British GQ