Poarta noile trenduri, direct de pe podium!

In fiecare an, ne inarmam cu idei noi pentru streetstyle nu numai in materie de  tinute, ci si pentru coafuri sI makeup, de la Saptamanile Modei.

Flori, suvite, strasuri, elastice. Concluzie: totul, in opulenta sI in combinatii interesante. Parul se imbraca in accesorii si creeaza look-uri artsy. In special florile brodate sunt peste tot, pe chip, in par, pe palarii, iar coafura prinde o noua viata datorita bretoanelor atasate in culori contrastante.

Cu cat se ascunde mai mult din chip, cu atat arata mai sexi. Aceasta este deviza noilor coafuri messy hair, care le transforma in personaje misterioase pe fashionistele purtatoare. Ne indreptam atentia sI spre tapajul contemporan, doar la varfuri sI nu la radacina, pentru un effect fluffy cuceritor.

Sleek hair este trendul minimalistelor. Pentru zi sau pentru seara, la fel de simplu, de stilat, de neted sI stralucitor. Neaparat cu carare pe mijloc si varfuri perfect sanatoase.  Buclele pe de alta parte formeaza o noua moda. Sunt infasurate in cocuri cu textura sI varfuri libere, nefinisate, sunt stilizate wet in ondule vintage, in stilul anilor ’30 sau cad nonsalant peste o ureche, intr-o coafura high bun.

 

anna-sui- -adam-selman- herrera- versus- toga