Pink dezvaluie o tunsoare radicala la final de an

Pink dezvaluie o tunsoare radicala la final de an

Artista Pink dezvăluie o tunsoare radicală la final de an și decizia sa are la bază o lecție foarte semnificativă, pe care fiecare dintre noi ar trebui să o urmeze, aceea de a renunța la tot ce ne apasă pe suflet la finalul acestui an, luând-o de la capăt cu forțe proaspete. Așa cum se spune, odată ce îți tunzi părul și viața se schimbă. Ei bine, Pink ne oferă un sentiment eliberator prin faptul că a decis să își tundă o bună parte din păr. Sentimentul oferit de o nouă tunsoare este foarte fresh și special iar acum, tocmai pentru că ne aflăm la pragul trecerii în noul an, alegerea de a-ți schimba look-ul este mai mult decât binevenită.

Artista a postat pe contul personal de Instagram o fotografie cu momentul surprins în urma transformării și a oferit o descriere simplă dar foarte pătrunzătoare ” Letting go”, reușind să transmită un sentiment adecvat pe măsură ce înaintăm spre un nou an. Comentariile celebrităților au apărut imediat după postarea artistei, fiind foarte încurajatoare și pozitive. Kate Hudson a comentat ” The most liberating!” ( Cel mai eliberator sentiment) în timp ce Salma Blair a exprimat o atitudine foarte entuziasmată ”Twins!”

Perioada în care ne aflăm este perfectă pentru a reflecta asupra deciziilor luate de-a lungul anului, asupra realizărilor și momentelor fericite și mai puțin nefericite, și de ce nu, să realizăm că în cele din urmă schimbarea radicală de care avem nevoie presupune de fapt reîmprospătarea aspectului. Adoptarea unei noi tunsori atunci când simți că este timpul să schimbi ceva este primul pas pe cărarea unui nou început. New year, new you!

 

View this post on Instagram

Letting Go

A post shared by P!NK (@pink) on