Outfituri asortate cu masca de protectie

Outfituri asortate cu masca de protectie

Măștile de față au devenit o necesitate din cauza pandemiei de coronavirus și acum lumea modei se asigură  devin un accesoriu trendy. De la designeri la influenceri, de la persoane publice la președinți, toată lumea a transformat masca de protecție într-un accesoriu fashion. Iar de aici până la a asorta întreagă ținută cu masca, a fost un singur pas.

Din cauza pandemiei COVID-19, măștile de protecție au devenit cele dorite accesorii. Necesitatea purtării măștii pentru a opri răspândirea coronavirusului, a făcut din aceasta un accesoriu nelipsit din garderoba noastră. Dar pe măsură ce ne pierdem capacitatea de a comunica prin zâmbete și indicii vizuale, având cea mai mare parte a feței acoperită, trebuie găsim modalități alternative de a face o primă impresie.

Moda a fost întotdeauna o platformă pentru auto-exprimare. Deoarece măștile de față au devenit rapid o parte din rutina noastră zilnică, multă lume alege își arate stilul individual prin intermediul lor. Fie vorbim despre asortarea măștii cu ținuta pe care o purtăm sau despre asortarea accesoriilor, acesta reprezintă cel mai mare trend al anului 2020.

Pentru a face mai distractivă și mai interesantă purtarea celui mai nou accesoriu, designerii au inclus în colecțiile lor pentru această toamnă ținute asortate cu masca facială. Nici influencerii nu s-au lăsat mai prejos și au demonstrat creativitate prin ținutele lor. Dacă nu ne crezi, am pregătit o listă cu outfit-uri asortate cu masca care te inspire.


Text: Andrada Arsenie