Noua tunsoare in tendinte a lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez ne-a obișnuit de-a lungul timpului cu pletele sale bogate și lungi, asemănătoare cu cele ale lui Rapunzel, dar în această toamnă, celebra actriță a decis să își reînnoiască complet look-ul. A debutat la premiera noului său film, Hustlers un bob lung drept iar săptămâna trecută a afișat un lob lung în straturi asimetrice. Acest tip de tunsoare funcționează pentru orice formă a feței și Jennifer ne demonstrează cât de cool arată un lob în valuri.

 

Noua tunsoare a lui Jennifer Lopez

În pictorialul realizat pentru revista GQ, hairstylist-ul celebrităților, Frank Galasso i-a uscat lobul în bucle lejere. Aspectul este unul natural, neglijent într-un mod cool și cu siguranță reprezintă o apariție diferită față de coafurile semnătură ale divei. În seria de postări pe Instagram realizată de hairstylist, acesta a menționat că pentru obținerea aspectului natural umed al lui J.Lo, a folosit Anti-Frizz Styler de la Joico Curl Control.

noua tunsoare a lui Jennifer Lopez

 

În postările sale, Galasso a folosit hashtagg-ul #naturalcurls, ceea ce ne trimite cu gândul la faptul că părul natural al lui J.Lo are o textură ondulată, folosind desigur un produs de styling pentru a-i intensifica aspectul wavy.

 

 

Suntem încântați să o vedem pe J.Lo într-o nouă ipostază în materie de coafură și ne-ar plăcea să o vedem mai des îmbrățișându-și textura naturală a părului. Actrița ne demonstrează cât de bine arată un lob în acest sezon și dacă încă nu erați convinse, J.Lo este exemplul perfect ca sursă de inspirație.