Netflix Party de acasa: vizionarea filmelor in timp real alaturi de prieteni

Netflix Party de acasa: vizionarea filmelor in timp real alaturi de prieteni

Focarul de coronavirus a condus milioane de oameni către izolare în propriile case, unde aceștia au început să își desfășoare activitățile zilnice, în efortul de a minimiza răspândirea virusului.

Întâlnirile cu prietenii în restaurante, cafenele, la film sau în cluburi nu mai sunt permise în prezent pentru milioane de oameni, distanțarea socială fiind aspectul cel mai urmat în această perioadă. Oamenii practică munca de acasă, petrec timp de calitate cu familia, activitățile cu prietenii fiind cele care au luat o pauză.

Dar pentru că trăim în era virtualului, o extensie pe Google Chrome ne permite în ciuda distanțării impuse, să petrecem timp cu prietenii, vizualizând împreună în același timp filme, chiar și de la distanță.

Extensia se numește Netflix Party și aparține de Google Chrome de foarte mult timp, însă probabil nu mulți i-au oferit atenție. Serviciul de streaming permite oamenilor care nu locuiesc împreună să se uite la seriale, filme în timp real.

În contextul răspândirii virusului COVID-19, această extensie a captat o atenție sporită din partea utilizatorilor, având în vedere că în această perioadă petrecem timpul acasă. Netflix Party oferă și opțiunea de a comenta în timp real alături de prieteni în timp ce vizualizezi același conținut.

Dezvoltatorii Netflix Party au actualizat de curând extensia, pentru a adăuga mai multe servere, permițându-i să facă față fluxului mare de utilizatori.

Primul pas de a te alătura ”petrecerii” Netflix este de a folosi browser-ul Chrome, doar aici extensia fiind disponibilă. Trebuie să accesezi acest website https://www.netflixparty.com/ unde sunt specificați pașii necesari pentru a te alătura petrecerii.

Vă dorim Netflix & chill alături de cei dragi!