NAACP – o saptamana de premii si celebritati pe covorul rosu

NAACP – o saptamana de premii si celebritati pe covorul rosu

Cea de-a 52-a ediție a NAACP Image Awards a început oficial luni, 22 martie, iar sâmbăta seara, spectacolul din 2021 și-a încheiat celebrarea printr-o transmisie live.

Deși evenimentul a avut loc în format digital, celebritățile și-au etalat ținutele de gală ca în vremurile bune. Anthony Anderson a găzduit gala NAACP pentru al optulea an consecutiv dintr-un studio din Los Angeles, în timp ce candidații și câștigătorii și-au făcut apariția prin intermediul video-conferințelor, iar prezentatorii au apărut din locații iconice din LA, New York și Atlanta, care au o semnificație istorică sau culturală pentru comunitatea de culoare.

Combinând spectacolul live și cinci nopți de ceremonii netelevizate, în care au fost acordate premii în majoritatea categoriilor din acest an, Black-ish a câștigat cinci premii, printre care categoriile de cel mai bun actor (Anderson), actor secundar (Deon Cole) și actrița secundară (Marsai Martin) într-un serial de comedie. Printre câștigătorii de la NAACP se mai numără și Bad Boys for Life, care a caștigat premiul pentru cel mai bun film, în timp ce premiul pentru cel mai bun serial de comedie a fost adjudecat de Insecure. Vedeta Issa Rae a câștigat, de asemenea, premiul pentru cea mai buna actriță într-un serial de comedie, iar fostul președinte Barack Obama, a cărui carte de memorii A Promised Land a fost desemnată cea mai bună operă literară de non-ficțiune.

Cu toate evenimentul a avut loc în spațiul digital, toți participanții au prezentat ținute fascinante pe covorul roșu virtual. Iată doar câteva dintre aspectele de la NAACP Image Awards 2021:

 

            

 

 


Text: Andrada Arsenie