Modelul rochiei faimoase Versace a lui J. Lo a fost transpus intr-o colectie de sneakers

Modelul rochiei faimoase Versace a lui J Lo a fost transpusa intr-o colectie de sneakers

Rochia iconică creată de Donatella Versace, pe care Jennifer Lopez a purtat-o la premiile Grammy din 2000 nu poate fi uitată cu ușurință, devenind o piesă memorabilă care a poziționat-o pe Donatella pe harta modei după moartea fratelui său, Gianni Versace.

Modelul rochiei faimoase Versace a lui J Lo a fost transpusa intr-o colectie de sneakers

Cu siguranță vă amintiți apariția angelică a lui Jennifer Lopez pe covorul roșu în această rochie diafană, cu decolteu lung care încă face furori. Ei bine, imprimeul de junglă faimos a fost adaptat de către brand-ul Concepts, care a colaborat cu Versace în crearea unei ediții limitate de sneakers, ”Chain Reaction” cu ocazia aniversării a 20 de ani ai rochiei.

 

Așadar, acel imprimeu efervescent poate fi regăsit în colecția de sneakers a brandului Concepts, o pereche având un preț scandalos, de 1.075 de dolari dar amintindu-ne cât de scandaloasă și fabuloasă a fost considerată rochia la acea vreme, we say nothing else. Puteți găsi perechea de sneakers pe site-ul oficial

La aniversarea a 20 de ani a acestei rochii, la show-ul de modă Versace, Jennifer Lopez și-a făcut din nou  apariția în stilul ei caracteristic pe podiumul de modă, defilând în aceeași rochie, emanând sex-appeal și nostalgie.