Masti de protectie inedite

Masti de protectie inedite

Masca de protecție a devenit un accesoriu indispensabil. Deși, rolul ei este de a reduce răspândirea COVID-19, aceasta a devenit rapid un accesoriu vestimentar și o modalitate de auto-exprimare. Dat fiind cererea foarte ridicată, industria modei a creat măști de protecție unice. Pe lângă măștile cu printuri amuzante, creativitatea a transformat acest accesoriu în adevărate bijuterii sau opere de artă.

Pandemia de Coronavirus ne-a schimbat viața, comportamentul, dar și garderoba. De când purtarea măștii a devenit obligatorie, aceasta a devenit un accesoriu fără de care nu putem ieși din casă. Pe lângă rolul său de protecție, masca a devenit o modalitate de exprimare, care reflectă personalitatea, gusturile și stilul.

Și pentru a uita de vremurile grele prin care trecem, dar și pentru a face mai suportabilă purtarea măștii, designerii au creat modele inedite de măști de protecție care cu siguranță te vor scoate din anonimat. În cadrul prezentărilor de modă care au avut loc, aceștia s-au întrecut în modele de măști inovatoare și unice.

 

 


Text: Andrada Arsenie