Makeup inspiration: Aparitiile de la Met Gala

Makeup inspiration: Aparitiile de la Met Gala

Mult așteptata gală a modei, Met Gala, a fost în centrul atenției întreaga săptămână. Aparițiile invitaților de renume vor rămâne impregnate în amintirea tuturor. Tematica de anul acesta, “America – a Lexicon of Fashion”  s-a axat în jurul libertății de exprimare, spiritului american precum și al glamour-ului de altă dată.

Ce înseamnă frumusețea americană în 2021? Cele mai apreciate personalități ale momentului au oferit un spectacol pe cinste prin interpretările abordate, multe dintre ele rezonând cu epoca de aur a Hollywood-ului dar și cu referințele politice.

Deși marile actrițe iconice ale epocii de aur rămân în prezent în amintirea noastră, stilul consacrat al personalităților precum Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Grace Kelly a fost prezent pe covorul elitist. Billie Eilish, Kendall Jenner, Eiza Gonzalez, Kaia Gerber și multe alte au readus spiritul din Golden Era în aparițiile acestora pline de glamour.

În ceea ce privește make-up-ul, stiliștii au jonglat cu diferite stiluri, de la un make-up natural la nuanțe metalice și ieșite din comun, roșul fiind nuanța cea mai des întâlnită în detaliile aplicate. Nu-i de mirare că această culoare este reprezentativă pentru poporul american, sugerând pasiune, putere și curaj.

Descopera mai jos look-urile care ne-au cucerit:


Text: Mihaela Tudorache

Imagini: Getty Images