Louis Vuitton se redeschide pe New Bond Street 17-20 din Londra

Louis Vuitton se redeschide pe New Bond Street 17-20 din Londra

Brandul de modă, Louis Vuitton se redeschide astăzi, pe 24 octombrie, pe New Bond Street 17-20 din Londra și nu putem decât să îl primim cu brațele deschise. Noul magazin îi va întâmpina pe londonezi cu un design complet transformat, concept gândit de arhitectul Peter Marino. Noua fațadă a magazinului este spectaculoasă și probabil va deveni obiectivul central de vizitat de pe strada New Bond. Magazinul a fost supus unor renovări ce au durat timp de 14 luni, pentru a dezvălui o reimaginare completă a spațiului, unde două clădiri diferte au fost combinate într-o singură locație. Ne este prezentată o paletă de culori sub forma unui sculpturi explozive realizată din stejar și poziționată pe centru.

Louis Vuitton se redeschide pe New Bond Street 17-20 din Londra

Nouă lucrări importante de artă sunt prezentate în interiorul magazinului alături de colecția ”Objets Nomades” ce cuprinde obiecte legate călătorie și casă, lansată în 2012, păstrând astfel îndelungata tradiție a lui Louis Vuitton de a colecționa obiecte inspirate de călătorii.

 

Louis Vuitton se redeschide pe New Bond Street 17-20 din Londra

 

New Bond Street este singurul Maison din lume, pe lângă Maison Vendôme din Paris, care cuprinde o colecție completă de bijuterii, evidențiind pasiunea casei de modă pentru arta remarcabilă. Două versiuni exclusive ale genții Dauphine vor fi lansate odată cu deschiderea magazinului pe New Bond Street, prezentând culorile sezoniere: vișiniu, bleumarin și maro închis. Inspirată de un model din arhivele lui Louis Vuitton, noua geantă Dauphine a fost recreată într-un stil modern de Nicolas Ghesquière.

Dacă sunteți pasionate de acest brand și vă aflați prin Londra, trebuie să pășiți în atmosfera luxuriantă a noului magazin Louis Vuitton.

Adresă: 17-20 New Bond Street, London W1S 2RB
Program: 10am – 7pm, Luni- Sâmbătă/ 12pm – 6pm Duminică


Photos source: Louis Vuitton.com