Jennifer Lopez si-a lansat prima colectie de pantofi #deacasa

Jennifer Lopez si-a lansat prima colectie de pantofi #deacasa

Odată cu introducerea carantinei, activitățile noastre zilnice au trebuit realizate printr-o nouă abordare, de acasă. Cu toate că circumstanțele actuale nu ne permit momentan să ne perindăm prin oraș și să ne desfășurăm activitățile în ritmul propriu, nu este imposibil să realizăm taskurile într-un mod eficient chiar și de acasă, sau să ne îndeplinim visele de o viață, așa cum Jennifer Lopez a făcut.

Artista și-a îndeplinit dorința pe care o avea de la începutul carierei sale, aceea de a lansa propria colecție de pantofi, denumită JLO Jennifer Lopez. Colecția prezintă o paletă largă de modele precum sneakers, sandale, stilletos. Nu numai că această colecție este superbă dar pe deasupra J Lo este imaginea campaniei de prezentare a liniei, aceasta pozând în stilul ei de divă , lăsând la iveală, desigur, picioarele sale perfect tonifiate.

View this post on Instagram

2️⃣ days ✨? #JLoJenniferLopez @DSW

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Dornică să își facă simțită prezența în marile industrii, cea de modă, muzică, film, J Lo a declarat că a vrut ca noua colecție să surprindă elementele reprezentative ale celor 3 mari orașe care i-au modelat cariera, New York, Los Angeles și Miami. Stilul newyorkez de street-style, glamour-ul hollywoodian precum și vibrația orașului Miami, se vor regăsi în noua linie.

Colecția primăvară 2020 prezintă prețuri cuprinse între $59 to $189 și va fi disponibilă în magazinele Designer Shoe Warehouse (DSW) dar și online pe DSW.com.