J Lo. isi lanseaza propria linie de makeup

J Lo. isi lanseaza propria linie de makeup

La doi ani după ce a declarat lucrează la propria linie de makeup, Jennifer Lopez a făcut marele anunț pe o rețea de socializare. Cântăreața a spus pregătește un proiect de suflet, pe care îl așteaptă de mult timp.

 

După ce a devenit una dintre cele mai iubite cântărețe și actrițe, J. Lo își face intrarea și în lumea frumuseții prin lansarea propriei linii de makeup, aliniindu-se colegelor sale Rihana, Selena Gomez și Kylie Jenner. Totuși, artista nu este străină de acest domeniu. Pe lângă colaborarea din 2018, cu Inglot Cosmetics, pentru o colecție capsulă, aceasta a lansat peste doua duzini de parfumuri, inclusiv Glow by Jlo, unul dintre cele mai bine vândute parfumuri ale anului.

Legat de pasiunea sa pentru produsele de înfrumusețare și de dorința de a-și lansa propria linie de makeup, Jennifer Lopez a declarat în urmă cu doi ani: „Vreau ca linia mea mea de makeup cuprindă toate lucrurile pe care le-am învățat și toate secretele pe care le am. Va fi ceva care funcționeze. Pe asta te poți baza atunci când numele meu reprezintă un produs.”

Potrivit publicației Page Six, Jennifer Lopez și-a înregistrat propria marcă comercială în decembrie anul trecut pentru produse cosmetice și ten, inclusiv „produse hidratante, demachiante, săpunuri, geluri, loțiuni, serumuri, măști, atât creme pentru față, cât și pentru corp”.

Data lansării noii linii de makeup a lui J. Lo nu a fost încă dezvăluită și nici ce va cuprinde aceasta, însă, conform descrierii de la postarea sa de pe rețelele de socializare, noul brand se va numi J.LO Beauty.

Știind toate aceste lucruri, tot ce putem facem este așteptăm lansarea celei mai noi colecții de makeup și sperăm nu pentru mult timp. Dar emoția este mai intensă pe măsură ce anticiparea crește.

View this post on Instagram

Sunset glow… #JLoBeauty coming soon

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Text: Andrada Arsenie