Fa-ti programare la saloanele GETT’S din timp, pentru a evita aglomeratia in perioada sarbatorilor de iarna

Fa-ti programare la saloanele GETT’S din timp, pentru a evita aglomeratia in perioada sarbatorilor de iarna

Știm cât este de important să fii aranjat/tă de sărbători și suntem bucuroși să te putem ajuta. Din cauza riscului de aglomerare, îți recomandăm să te programezi din timp pentru serviciile din cadrul saloanelor noastre.

Ne aflăm la finalul unui an marcat de distanțare socială și incertitudine, în care măsurile de protecție ne-au schimbat modul de viață și obiceiurile. Deși sărbătorile de iarnă reprezintă cea mai frumoasă perioadă a anului, este important să nu lăsăm garda jos si să ne protejăm în continuare. De aceea, pentru a evita aglomerația din prag de sărbători, recomandăm tuturor clienților să se programeze din timp. Astfel, ne vom putea bucura toți de sărbători cu liniște și sănătate.

Suntem bucuroși că autoritățile au decis să țină deschise spațiile comerciale în luna decembrie, dar acest lucru vine cu o responsabilitate sporită din partea noastră, a tuturor. Pentru a evita suplimentarea măsurilor de restricție, ne bazăm pe înțelegerea și pe sprijinul vostru în ceea ce privește respectarea măsurilor de protecție.

Echipa GETT’S Salons vă asigură că respectă toate măsurile de protecție necesare, impuse de contextul actual, pentru a reduce riscurile și a rămâne în siguranță.

Recomandările GETT’S Salons pentru această perioadă:

Alege o oră mai puțin aglemerată. Încearcă îți faci programare până în ora 16:00 pentru a evita aglomerația din salon. Astfel, te vei putea bucura de o experiență mai plăcută și mai liniștită. De asemenea, încearcă ne vizitezi într-una din zilele lucrătoare (luni-vineri) pentru a putea menține o atmosferă mai relaxată în salon. Nu ai timp ajungi la salon, acum poți face cumpărături și online. Accesează www.getts.shop pentru produsele preferate, recomandate de specialiștii noștri, sau pentru a cumpăra în avans servicii la saloanele GETT’S(Voucher sau Gift Card).

Vino la ora programării. Oricât de mult ne place te avem în salonul nostru, ne dorim fii în siguranță. În plus, din cauza restricțiilor impuse de autorități, am fost nevoiți renunțăm la zonele de așteptare. Pentru a nu aștepta în afara salonului, te rugăm vii exact la ora programării.

Respectă măsurile de protecție. Poartă corect masca de potecție pe toată durata vizitei la salon, folosește dezinfectantul pus la dispozitie pentru tine atât la venire, cât și la plecare. Îți reamintim că, în această perioadă, nu putem servi băuturi și nici nu putem oferi reviste. Dacă ne vizitezi în locațiile din centrele comerciale, îți recomandăm să lași cumpărăturile și chiar și hainele în mașină, pentru a interacționa cât mai puțin cu personalul.

Anularea programării. Pentru că ne pasă de sănătatea clienților noștri, dar și a colegilor care vă stau întotdeauna la dispoziție, te rugăm să anulezi programarea în cazul în care ai simptome specifice COVID-19 (dificultăți de respirație, febră peste 37,3, tuse, lipsă miros și/sau gust).

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm în saloanele GETT’S!