Donatia uriasa facuta de Ralph Lauren pentru lupta impotriva COVID-19

Donatia uriasa facuta de Ralph Lauren pentru lupta impotriva COVID-19

În această perioadă de criză, în care spitalele din întreaga lume se confruntă cu lipsa de materiale esențiale pentru a face față virusului, marile conglomerate își reunesc forțele pentru a combate efectele apăsătoare cauzate de coronavirus.

De această dată, Ralph Lauren este compania care s-a alăturat forței din industria modei, anunțând acum câteva zile că va dona 10 milioane de dolari pentru ajutorarea comunităților din jurul lumii. Donația realizată de Fundația Ralph Lauren Corporate, este considerată cea mai mare sumă de până acum efectuată de brandurile de modă americane. Lauren se alătură numelor mari din industrie, precum Estee Lauder, LVMH, Kering sau Prada.

Donația se va îndrepta către o varietate de organizații caritabile, printre care Fundația pentru Solidaritate COVID-19 a Organizației Mondiale a Sănătății.

O parte din donație va merge și către Fundația care aparține companiei, Pink Pony, pentru a sprijini instituțiile de cancer care au grijă de cei vulnerabili în aceste momente. Brand-ul își va îndrepta atenția și către producerea de măști medicale și rochii de izolare care protejează împotriva transmiterii virusului.

Într-o declarație realizată de Ralph Lauren, acesta își exprimă gândurile pozitive, ” noi credem că indiferent cine sunteți sau de unde sunteți, suntem împreună conectați. De aceea luăm măsuri semnificative pentru a ajuta echipele și comunitățile noastre în aceste momente de criză.”