Cum sa obtii bucle beach waves?

Cum să obții bucle beach waves? Știți acel moment când ieșiți din mare și vă lăsați părul în bataia vântului, căpătând parcă forma valurilor dupa ce se usucă? Ei bine, buclele formate într-un mod lejer au căpătat denumirea de beach waves și se mențin în tendințe de mult timp.
Onduleurile beach waves se formează într-un mod natural pe plaja și poate va întrebați cum pot fi menținute și într-o zi obișnuita la birou. Acest tip de bucle este adoptat și de către celebritațile internaționale în viața de zi cu zi, fie că merg la shopping sau participă la un eveniment monden. Arata minunat chiar și pe covorul roșu. Vestea bună este că onduleurile pot fi obținute foarte ușor și pot rezista chiar și pe timp de noapte. Cum le poți obține?

Obținerea buclelor fără căldură
Pentru a-ți menține părul sănătos și a obține buclele wavy în același timp, nu este nevoie să apelezi nici la placă nici la ondulator. După ce îți speli părul, îl poți lăsa să se usuce natural, urmând astfel să se formeze de la sine buclele naturale. Înainte de a te culca, prinde părul puțin umed la spate în mai multe cocuri, fixate cu elastice. Lasă-l pe timp de noapte să se usuce singur, urmând ca dimineața să desfaci cocurile și să te bucuri de buclele naturale. Pentru a fi menținute, poți aplica produsul de la Fudge, Salt Spray. Ce efect are? Oferă extra corp părului și textură naturală. Acest produs este ideal pentru coafurile pline de textură. Protejează părul împotriva razelor UV.
PONT DE STYLING – Pulverizați pe părul uscat sau pe rădăcini pentru a împrospata orice coafura și a adăuga densitate.

Obținerea buclelor cu placa de păr

Dacă ești nerăbdătoare și vrei să obții buclele într-o clipită, poți recurge la folosirea plăcii de păr însă cu grijă, pentru a nu deteriora foarte mult părul. Pentru a proteja onduleurile , folosește pasta de texturare Ocean Salt de la Fudge.  Ce efect are ? Hidratează și hrănește datorită extractului de unt de shea și uleiului de măcese. Infuzat cu minerale oceanice, sare de mare și extract de alge mairne japoneze, crează în păr o textură modelabilă, volum și strălucire de durată. Tehnologia UV și Invisi-Shield ajută la protecția părului de căldură și deshidratare.                                       PONT DE STYLING Aplicati pe radacini pentru a obtine maximum de volum.

 

Obținerea buclelor cu ondulatorul

Desigur că ondulatorul este cea mai ușoară cale spre obținerea buclelor dorite. Așadar, pentru a te bucura de buclele lejere, folosește un ondulator subțire și separă părul în mai multe secțiuni. Este foarte ușor de folosit. Ai nevoie de puțină răbdare!

 

Obținerea buclelor prin codițe împletite

O altă modalitate creativă de a obține bucle de plajă este să îți împletești părul. În funcție de preferințe, îți poți împleti părul în 2 sau chiar mai multe codițe.

 

Acum sunteți gata să îmbrățișați din plin ultima lună a verii, purtând ca accesorii buclele beach waves?