Cum au petrecut vedetele Pastele

cum au petrecut vedetele Pastele

Spre deosebire de alți ani, Paștele a fost sărbătorit diferit anul acesta. Din cauza epidemiei de Covid-19, cu toții am fost obligați să păstrăm distanțarea socială și să petrecem sărbătorile Pascale acasă.

Deși eram obișnuiți să fim înconjurați de mulți oameni, să mergem în vizite sau la petreceri, Paștele de anul acesta a fost sărbătorit în carantină. Chiar și vedetele au respectat distanțarea socială și au sărbătorit Învierea Domnului în sânul familiei, fără foarte mult fast.

Justin Bieber

Justin a petrecut Paștele alături de soția sa Hailey, în Canada, admirând o priveliște minunată și bucurându-se de o masă copioasă.

 

 

Diane Von Furstenberg

Diane a petrecut Paștele pictând ouă cu tematica pandemiei, iar imaginile le-a publicat pe stories, urând tuturor un Paște fericit.

Emily Ratajkowski

Fotomodelul s-a bucurat de Sfintele Sărbători Pascale în sanul familiei, pregătind o masă tradițională și vopsind ouă în diferite culori.

cum au petrecut vedetele Pastele

Jennifer Lopez

 J Lo și-a petrecut ziua alături de Alex Rodriguez și de cei patru copii. Aceștia au organizat o vânătoare de ouă și au transmis urări de bine fanilor prin intermediul rețelelor sociale.

View this post on Instagram

Happy Easter everybody!!!! ????

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Madonna

Regina muzicii pop s-a distrat în ziua de Paște în propria locuință, alături de copiii săi. Aceasta a organizat tradiționala vânătoare de ouă și s-a bucurat de clipele petrecute în familie.


Text: Andrada Arsenie