Cum au petrecut celebritatile Valentine’s Day

Cum au petrecut celebritatile Valentine's Day

Deși pandemia ne-a acaparat viețile și ne-a răpit bucuria de a petrece momentele speciale cum o făceam cândva, sărbătoarea Valentine’s Day nu și-a pierdut farmecul romantic cu care ne-am obișnuit în fiecare an. Magia acestei sărbători s-a revărsat asupra platformelor de socializare, unde celebritățile ne-au oferit sneak peaks despre cum au petrecut această sărbătoare alături de cei dragi, fiind dovada pură că iubirea poate fi celebrată indiferent de circumstanțe.

Și pentru că nu ne putem sătura de momentele magice ale iubirii, am realizat o selecție de postări de pe Instagram, ce surprind momentele petrecute de către celebrități cu ocazia sărbătorii Valentine’s Day:

  1. Ryan Reynolds și soția sa, Blake Lively

Faimosul actor a postat pe rețeaua sa de socializare un moment amuzant care o surprinde pe soția sa în zăpadă, alături de caption-ul ”“My forever Valentine for the foreseeable future.” How sweet is that?

Cum au petrecut celebritatile Valentine's Day

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      2. Gigi Hadid și soțul său Zayn Malik

Gigi Hadid a făcut o postare emoționantă pe contul său de Instagram alături de partenerul său, Zayn Malik. Aceștia au celebrat primul Valentine’s Day după nașterea fetiței lor, Khai.

Cum au petrecut celebritatile Valentine's Day

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     3. Barack Obama alături de familie

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a devenit un membru foarte activ pe rețelele de socializare, menținându-și fanii la curent cu muzica pe care o ascultă, locurile pe care le frecventează și desigur, nu a pierdut ocazia de a împărtășii cu fanii săi cum a petrecut sărbătoarea iubirii. În postarea sa pe Instagram, Barack este înconjurat de cele mai importante femei din viața sa, soția precum și fiicele, împreună portretizând o familie fericită și plină de energie pozitivă.

Cum au petrecut celebritatile Valentine's Day

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    4. Michelle Obama

Nici fosta prima-doamnă la Statelor Unite ale Americii nu s-a lăsat mai prejos pe rețelele de socializare, realizând o postare dedicată soțului său, Barack Obama, în care a menționat că viața este mult mai strălucitoare când își are soțul alături.

Cum au petrecut celebritatile Valentine's Day

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

     5. Priyanka Chopra și Nick Jonas

Priyanka Chopra a fost surprinsă de către soțul său, Nick Jonas cu o cameră plină de trandafiri roșii și nu a ezitat să împărtășească acest moment copleșitor cu fanii săi. Deși aceștia nu au petrecut împreună Valentine’s Day, Nick s-a asigurat ca soția sa să fie înconjurată de o mare de trandafiri care să îi țină companie.

Cum au petrecut celebritatile Valentine's Day

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   6. Hailey Bieber și Justin Bieber

Awww! Hailey Bieber și-a declarat iubirea față de soțul său Justin Bieber, her Valentine, printr-un slide show cu poze, pe profilul său de Instagram, unde a ales câteva din momentele lor speciale.

Cum au petrecut celebritatile Valentine's Day

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Text: Mihaela Tudorache