Culori indraznete pentru toamna

A venit vremea sa schimbam rochia de plaja cu sacoul de birou, limonada cu un ceai cald si mai ales, coafura verii cu noile trenduri ale toamnei.

Hairstilistii prevad pentru noul sezon cateva trenduri in materie de culoare care iti vor lua ochii!  Pe langa frumoasele nuante naturale, intense si bogate, regasim tonuri de mov, lila, roz, verde intens, albastru cobalt.

Moda joaca un rol extrem de important in evolutia streetstyle-ului. Dupa prezentarile din primavara-vara, unde anumiti designeri (Meadham KirchoffPrada, Jean PaulGaultier)  si-au exprimat creativitatea  si au ales pentru modele peruci in culori si texture excentrice, in marile capital ale modei, stilul street a inflorit pur si simplu! Mesele in culori tari au fost un serviciu extrem de solicitat in saloane spre sfarsitul verii, cand fashionistele au revenit de la plaja si au spus adio parului ombre.

Daca sunteti mai curajoase, puteti incerca pentru toamna si o culoare bloc mai neobisnuita, precum blondul roz sau piersica sau brunetul cu reflexii mov, in stilul Katy Perry sau al gemenelor Olsen.

Hair: Kaliope Thomas