Colectia Ralph Lauren x Friends

Ralph Lauren a lansat o nouă colecție dedicată serialului Friends, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de când a fost lansat pe marile ecrane. Așadar, creatorul de modă a recreat atmosfera din cafeneaua epică, Central Perk, prezentându-ne episodul cu ” The one where Ralph visits F.R.I.E.N.D.S”.

Faimosul Serial F.R.I.E.N.D.S, ne-a oferit unele dintre cele mai memorabile momente din istoria televiziunii, de la replica ” pivot!” a lui Ross Geller, până la aparițiile diferiților actori precum Brad Pitt sau Bruce Willis. Și să nu uităm desigur de râsul molipsitor a lui Janice.
Îndrăgitele personaje l-au inspirat pe Ralph Lauren să lanseze o colecție ce amintește de stilul acestora.  Colecția a fost creată în colaborare cu Warner Bros Consumer Products și cuprinde piese arhetipale ce amintesc de detaliile specifice brandului (costume din material de lână și helanca în stilul Steve Jobs).

Linia pentru femei este inspirată din stilul lui Rachel Green și este formată din fuste cu imprimeuri, pantaloni în carouri. Joey, Ross și Chandler sunt inspirația pentru linia masculină. Aici, vă puteți aștepta la pulovere și hanorace oversized, în stilul anilor 90.
Piesele din noua colecție pot fi achiziționate de pe site-ul oficial Ralph Lauren precum și în magazine. Colecția a fost de asemenea introdusă și în lanțul de magazine de lux american Bloomingdale.

colectia Ralph Lauren x Friends

colectia Ralph Lauren x Friends