Christmas playlist: melodii de Craciun lansate in 2019

Christmas playlist: melodii de Craciun lansate in 2019

În fiecare an, spiritul sărbătorilor de Crăciun este îmbogățit cu hiturile clasice de odinioară, care au efectul de a ne induce un sentiment de căldură și armonie. Când ne amintim de faimoasa piesă a lui Mariah Carey ” All I want for Christmas is you”, ” Last Christmas a trupei Wham! sau albumul de Crăciun al lui Frank Sinatra, instant ne cuprinde melancolia momentelor pline de magie din copilărie, când împodobeam bradul pe ritmuri clasice de colinde. Desigur că farmecul acestor piese nu o sa apună niciodată, acestea fiind nelipsite de la petrecerile de Crăciun, reuniunile de familie sau împodobitul bradului.

Anul 2019 s-a dovedit a fi un an prosper pentru artiștii de succes ai momentului, contribuind cu piese care surprind spiritul Crăciunului, într-un stil modern și vesel. Apropiiindu-ne de finalul deceniului, cântăreții consacrați, precum Taylor Swift, Robbie Williams sau John Legend ne oferă ritmuri nostalgice ce pot fi adăugate în continuarea playlistului creat pentru petrecerile festive.

Mai jos, puteți descoperi o listă de melodii lansate în 2019, care au potențialul de a ne transmite sentimentul nostalgic și cozy al sezonului:

 

  1. Taylor Swift – Christmas Tree Farm

 

    2. Alessia Cara – Make it to Christmas

 

 3. Robbie Williams – Merry Xmas Everybody

 

   4. Katy Perry – Cozy Little Christmas

 

5. John Legend ft Kelly Clarkson – Baby, it’s cold outside

 

   6.  Mason Jennings – Little Child on Christmas Day

 

   7. Chicago – I’m your Santa Claus

 

 8. Chicago – Sleigh Ride