Celebritati care au fost testate pozitiv cu COVID-19

Celebritati care au fost testate pozitiv cu COVID-19

Numărul total de cazuri noi de COVID-19, boala cauzată de Coronavirus, a crescut zilnic, iar unele dintre cele mai cunoscute vedete s-au dovedit diagnosticate pozitiv cu această boală.

E clar că acest virus nu iartă pe nimeni. Indiferent dacă ești celebru sau nu, riscul de a te infecta cu Covid-19  este foarte ridicat. Iată lista celebrităților care au contractat virusul:

Primul care a declarat public că a fost testat pozitiv cu Coronavirus este Tom Hanks. Actorul, alături de soția sa, Rita Wilson, au anunțat pe rețelele de socializare că au fost infectați cu noul virus în timp ce se aflau în Canada pentru filmări.

Sophie Grégoire Trudeau, soția premierului canadian Justin Trudeau, a fost testată, de asemenea, pozitiv cu Coronavirus după ce a participat la un eveniment în Londra.

Deși nu avea simptome, actorul Idris Elba s-a testat de bună-voie pentru că urma să înceapă filmările pentru un nou film și voia să se asigure că este totul în regulă. Din păcate a descoperit că a fost infectat cu Covid-19.

Starul NBA, Kevin Durant suferă de Coronavirus împreuna cu alți jucători de baschet, motiv care a dus la suspendarea campionatului american de baschet.

Olga Kurylenko, actrița care a jucat în James Bond alături de Daniel Craig, a fost testată pozitiv. Aceasta a declarat că febra și oboseala au fost semnele principale de boală și îndeamnă pe toată lumea să ia în serios acest virus și să se izoleze la domiciliu.

Cântăreața Charlotte Lawrence a fost testată pozitiv cu Covid 19, în timp ce se afla în auto-izolare. Aceasta sfătuiește pe toată lumea să aibă grijă și să aiba grijă de cei care pot face forme severe ale bolii.

Nici Lucian Grainge, directorul de la Universal Music nu a scăpat. În vârstă de 60 de ani, Grainge este spitalizat și primește îngrijiri medicale.

Starul de televiziune Andy Cohen a anunțat pe pagina lui de Instagram că suferă de Coronavirus, dar se simte bine.

Se pare că nici sângele regal nu te scapă de această boală. Atât prințul Charles, cât și prințul Albert de Monaco au fost diagnosticați cu Covid 19.

Printre cei testați pozitiv se mai numără și Daniel Dae Kim, Placido Domingo, Andrew Watt, Laura Bell-Bundy, David Bryan, Kristofer Hivju.


Text: Andrada Arsenie