Bridal trends

Odata cu debutul primaverii, incepe si sezonul nuntilor. In acest sezon, aproape orice coafura, este infrumusetata de un accesoriu special: bentite fine din matase, impodobite cu perle sau incrustate cu adevarate bijuterii din cristale.

Impletiturile sunt inca o alegere ideala pentru mirese, si se poarta atat cele stranse si formale, cat si cele lejere, boeme. Impletitura fishtail este de asemenea, foarte populara si arata excelent, mai ales in cazul unui par in mai multe tonuri.

Bucle lejere aranjate intr-o parte, in stil sirena sunt foarte iubite de vedete pe covorul rosu. Daca evenimentul se desfasoara in aer liber si doriti totusi sa aveti o coafura care se pastreaza impecabila pe tot parcursul zilei, puteti alege un coc de balerina, dar mai texturat si cu volum.

Sunteti o mireasa moderna? Atunci, cine spune ca nu puteti purta parul drept, despletit? Pentru persoanele cu par natural ondulat, poate fi o schimbare fresh, care va va face sa va simtiti speciala in acea zi. Tinuta coafurii pe tot parcursul evenimentului este foarte importanta. Ramona Talpos, hairstylist GETT’S Color Bar Cluj ne sfatuieste: “Coafura de mireasa trebuie realizata urmand o tehnica bine stabilita, astfel incat aceasta sa fie corect structurata si suficient de fixa. Produsele de styling trebuie sa contina indice de fixare mai puternic pentru a mentine timp indelungat coafura . De exemplu, folosim  Fudge Cement pentru o fixare puternica, de durata.”