Brandurile care isi unesc fortele in lupta cu Coronavirus

Brandurile care isi unesc fortele in lupta cu Coronavirus

Companiile din industria de beauty și modă își unesc forțele în lupta cu diminuarea răspândirii Coronavirus. Acestea își folosesc fabricile pentru a produce echipamente de spital și dezinfectant de mâini.

Alături de gigantul din industria de modă, LVMH, care urmează să își transforme fabricile de cosmetice și parfumerie în producția de dezinfectant de mâini, alte companii importante precum L’Oreal, Zara, Ermanno Scervino sau Christian Siriano își vor îndrepta eforturile către producerea de echipamente medicale.

Conform WWD, brandurile din portofoliul L’Oreal, La Roche Posay și Garnier vor oferi gel dezinfectant spitalelor, farmaciilor partnere, caselor de îngrijire medicală din întreaga Europă. ” În această situație excepțională de criză, este responsabilitatea noastră să contribuim în orice mod posibil la efortul colectiv”, a declarat președintele L’Oreal.

Nici brandurile din industria modei nu stau deoparte, demarându-se acțiuni de producere a măștilor pe măsură ce focarul pare a avansa.

Având în vedere situația critică din Spania, Zara va produce îmbrăcăminte pentru pacienți și pentru stuff-ul medical precum și măști.

Casa de modă, Christian Siriano, a anunțat pe Twitter că își va dedica echipa de cusut pentru a produce măști pentru spitalele din New York.

Brandon Maxwell, de asemenea, a anunțat într-o postare pe Instagram că își va direcționa resursele către realizarea de materiale medicale.

Între timp, Italia continuă să se confrunte cu un număr ridicat de cazuri,lipsa echipamentelor pentru stuff-ul medical devenind o problemă. Ermanno Scervino este cel care se alătură luptei din Italia, urmând să producă cantitatea necesară de măști chirurgicale pentru spitalele din Toscana.