Aromele noi de parfumuri lansate in 2020

Aromele noi de parfumuri lansate in 2020

Parfumul are puteri magice. Fiecare aromă are puterea de a trezi amintiri, de a schimba starea de spirit și de a trimite mintea în călătorii imaginare. De la parfumuri florale și fructate la aroma unica a moscului, există o selecție de parfumuri pentru toate gusturile Este foarte ușor rămâi la un miros unic, dar dacă ești dispus experimentezi bucuria unei arome noi, acesta este momentul perfect.

Anul acesta au fost lansate o multitudine de parfumuri cu arome irezistibile. Și pentru știm cât de importante sunt parfumurile pentru tine, am făcut o listă cu câteva dintre aromele care s-au lansat în acest an.

1. Carolina Herrera Good Girl Suprême Eau de Parfum

“Good Girl este un tribut adus dualității, luminilor și umbrelor noastre. A fi conștienți de versatilitatea noastră ne face mai puternici. Vom fi cu adevărat noi înșine doar atunci când ne îmbrățișăm toate fațetele, inclusiv irevenția noastră“, a declarat despre acest parfum. Notele exuberante de fructe de pădure, boabe de tonka și iasomie egipteană te vor cuceri din prima clipă.

Aromele noi de parfumuri lansate in 2020

2. Mr. Burberry Element

Cea mai recentă aromă familiei Mr. Burberry citează natura britanică ca sursă de inspirație. Notele de mușchi de stejar mineral, ambergri și migdale vor aduce cu siguranță în minte păduri liniștite și alei cu mușchi.

Aromele noi de parfumuri lansate in 2020

3. Cartier La Panthère fragrance

O reinventare a parfumului clasic în 2014, La Panthère atinge linia dintre senzual și dulce; sălbatic și floral. Acest echilibru izbitor este prezentat de gama sa unică de ingrediente, precum gardenie fascinantă însoțită de note senzuale de mosc. Toate acestea fiind amplificate cu o notă de osmanthus de culoare caisă.

Aromele noi de parfumuri lansate in 2020

4. Bvlgari Le Gemme Erea & Kobraa

Anul acesta Bvlgari a lansat un duo de arome pentru el și ea. Bvlgari Le Gemme Kobraa reprezintă epitomul masculinității atemporale, care este transmis prin frunze de muscată și tămâie afumată cu adăugarea de lemn de agar profund, captivant în timp ce Bvlgari Le Gemme Erea vine cu note de vârf picante de cardamom verde și lămâie, care se disipează într-o aromă intensă.

Aromele noi de parfumuri lansate in 2020

5. Bvlgari Man Glacial Essence

Esența glaciară este personificarea prospețimii revigorante. Aceasta este redată de un amestec distinctiv de esență de boabe de ienupăr, extract de ghimbir și esență de muscată. Potrivit parfumierului, Alberto Morillas, servește drept „o gură de aer înghețată și eliberatoare pentru fiecare om care îl poartă”.

Aromele noi de parfumuri lansate in 2020


Text: Andrada Arsenie