Aparițiile de la Teen Choice Awards 2019

Aparițiile de la Teen Choice Awards au fost spectaculoase. Premiile Teen Choice Awards au avut loc pe 12 august în Hermosa Beach, California, unde au fost celebrați artiștii din industria muzicală, a filmului, televiziunii, sportului, modei. Celebritățile s-au reunit pentru a celebra împreună decernarea premiilor. Covorul de culoare bleu de data aceasta a fost principala țintă a fotografilor, unde celebritățile și-au defilat ținutele care mai de care mai extravagante. Anul acesta, tematica evenimentului a constant în alegerea culorilor pastelate, tematică respectată de artiști. Makeup-ul jucăuș și dramatic au dominat covorul.

Apariția artistei Taylor Swift a fost memorabilă, expunându-și ținuta în stil baroc, Versace. Obișnuindu-ne cu bretonul său  devenit semnătura sa, coafura a fost una lejeră, puțin neglijentă, creând un look efortless.

 

Maddie Ziegler a afișat un costum vintage Chanel de culoare albastru pudră, păstrând un hairstyle simplu, tot părul fiind dat pe spate și prins într-un coc.

 

 

Starul din serialul Riverdale, KJ Apa, a ales un costum oversized, respectând tematica culorilor pastelate și foarte relaxat a ales o pereche de sneakers. A afișat un look curat, fără barbă, culoarea portocalie a părului fiind detaliul extravagant al apariției sale.

John Stamos și-a făcut apariția pe covor, portretizând un look asemănător lui Elvis Presley. Atitudinea sa de King of Rock a făcut furori, reușind să emane aerul potrivit. A ales o frizură relaxantă, cu părul lasat în bătaia vântului.

Zendaya nu pierde nicio ocazie de a-și expune picioarele sale lungi, alegând o ținută în culori de vară, foarte potrivită pentru spiritul californian. Părul său creț a fost prins la spate, emanând un look natural și relaxant. În ceea ce privește makeup-ul, a optat pentru un look dramatic ce i-a scos ochii în evidență.

 

Starul de la Disney, Gregg Sulkin, a mers pe mâna unui look clean, costumul său bleu cu detalii albe și Converse reușind să îi confere un aspect potrivit evenimentului. Look-ul său neat a fost întregit de lipsa bărbii și a părului scurt.

Mandatory Credit: Photo by Richard Shotwell/Invision/AP/Shutterstock (10359925s)

Jessica Alba nu poate da niciodată greș. Rochia sa lungă florală a făcut furori pe covorul californian. A ales o coafură simplă, lăsându-și părul liber pe umeri, scoțându-i în evidență trăsăturile chipului și de asemenea a optat pentru un makeup natural și feminin.

Source: Getty Images