Aparitiile de la Premiile Oscar 2021

Aparitiile de la premiile Oscar 2021

Seara mult așteptată a Oscarurilor a sosit! Deși evenimentul se desfășura de obicei în luna Februarie, acesta a fost întârziat cu două luni în speranța că restricțiile nu vor mai fi atât de aspre. Din fericire, sfârșitul sezonului glam a luat sfârșit într-o manieră relaxantă, participanții nefiind nevoiți să poarte măști.

Noaptea cea mai așteptată de la Hollywood, cea de-a 93 ediție a Premiilor Oscar, a avut loc la Teatrul Dolby din Los Angeles, unde 170 de invitați, nominalizați și prezentatori au onorat prezența.

Spre deosebire de celelalte ceremonii, unde covorul roșu nu a fost prezent, noaptea Oscarurilor a fost întâmpinată de celebrul covor roșu. Invitații și nominalizații au fost încurajați să își facă simțită prezența la ceremonie și nu virtual. În acest mod, spectaculoasa gala și-a recăpătat glamourul de altă dată și ne-a ținut cu sufletul la gură în ceea ce privesc aparițiile. Celebritățile au pictat covorul roșu în cele mai spectaculoase ținute, demne de premiile Oscar. Pentru câteva ore, ceremonia ne-a oferit un gust al normalității după care tânjeam cu nerăbdare.

Mai jos, ne putem delecta privirile cu cele mai spectaculoase apariții de pe covorul roșu:

 

 

 

 


Text: Mihaela Tudorache