Aparitiile de la MTV Music Video Awards 2019

Aparițiile de la MTV Music Video Awards de pe 26 august  au fost pline de glamour și demne de reamintit . A avut loc o paradă electrizantă a starurilor ce a făcut show cu interpretările muzicale dar și cu aparițiile extravagante în materie de modă și beauty iar noi nu ne-am putut abține să nu facem  o selecție de apariții care ne-au fermecat și inspirat:

 

Taylor Swift

Taylor își menține look-ul clasic cu care ne-a obișnuit pe covorul roșu. Rujul roșu nelipsit, bretonul și suvițele sale aranjate într-un stil  messy au contribuit la crearea unei apariții demne de un star pop.

Getty Image

 

Halsey

Apariția lui Halsey a fost una spectaculoasă din punct de vedere al hairstyling-ului. Părului său brunet i-a fost adăugat un detaliu neașteptat pe cărarea de pe mijloc, invadată de multiple culori ce manifestă ideea de curcubeu. A făcut o alegere îndrăzneață, strălucind cu siguranță în seara premiilor. A ales un makeup vibrant, blushul de culoarea unui orange puternic evidențiindu-i pomeții.

Getty Image

 

Keke Palmer

Artista Keke Palmer a strălucit la propriu pe covor cu ținuta sa glamouroasă. Accesoriul care a făcut furori a fost telefonul acoperit de cristale ce i-a întregit look-ul. În privința hairstyling-ului, a ales să își prindă părul într-un coc ridicat, ce îi luminează chipul. I s-a aplicat un makeup metalic, la fel de excentric precum întreaga sa ținută. She glowed!

Getty Image

Heidi Klum

Heidi este întotdeauna o apariție inspirațională și nu dă greș niciodată. Zâmbetul său molipsitor este cel mai glamouros accesoriu al divei. Aceasta a strălucit pe covor prin naturalețea sa specifică. A mers pe varianta părului lăsat liber pe umeri și a obținut un look efortless. Părul său parcă sărutat de soare i-a pus în evidență tenul său golden acoperit de un makeup natural.

Getty Image

Camilla Cabello

Camilla ne duce cu gândul la o zeiță din Grecia Antică. Părul său bogat și ondulat a contribuit cu succes la obținerea acestui look fermecător. Buclele sale lungi i-au acoperit într-un mod natural umerii iar makeup-ul a fost unul simplu și elegant.

Getty Image

Monica

Cântăreața americană ne-a molipsit cu veselie datorită ținutei sale colorate de la Premiile MTV. Părul său lung și catifelat a fost evidențiat de o beretă roșie, obținând un look foarte chic. Makeup-ul său îndrăzneț a făcut furori. Genele lungi și eye-linerul albastru foarte îndrăzneț sunt în mega trend în acest sezon iar Monica nici că putea să le poarte mai bine!

Getty Image

Adriana Lima

Topmodelul ne-a obișnuit cu aparițiile sale foarte sexi și atitudinea sa de bombshell și nici de data aceasta nu a dat greș. Aceasta a pășit cu încredere pe covor cu un look wet, ce pare că tocmai a ieșit dintr-o piscină. În materie de makeup, a ales o variantă naturală dar și-a evidențiat ochii albaștrii cu un eyeliner de culoare verde sclipitor.

Getty Image

Ebonee Davis

Supermodelul ne-a lăsat ”mască” cu apariția sa dar în cel mai bun sens! Acel turban? Acel glow? Codițele împletite? Cu siguranță ne vom aminti mereu de această apariție!

Getty Image

 


Source: Pinterest