Aparitiile de la GQ Australia Men Of The Year Awards 2019

Anul 2019 se apropie de sfârșit însa evenimentele din industria modei continua prin celebrarea anuala a GQ Australia Men of The Year Awards 2019. Aseară, pe 28 noiembrie 2019, în Sydney, s-a desfășurat una dintre cele mai așteptate nopți din industrie, atrăgând o paletă largă de celebrități, pentru a onora personalitățile din sport, design, inovație și modă.
Odata cu apariția celebrităților pe covorul roșu, noaptea premiilor a fost învăluită de stil și eleganță. Expunându-și stilul unic, invitații au demonstrat că moda înseamnă distracție și risc, acest lucru fiind evidențiat prin atitudinea transmisă.
Vedetele au transformat întreg peisajul într-unul strălucitor, marcând evenimentul ca fiind unul dintre cel mai așteptat din calendarul de modă australian.

Mai jos vă prezentăm aparițiile de la GQ Australia Men Of The Year Awards 2019, care și-au pus amprenta cu stilul lor foarte bine executat:

  1. Zendaya

Pe lângă faptul că frumoasa actriță a câștigat premiul GQ Australia’s Woman of the Year 2019, aceasta a furat toate privirile pe covorul roșu prin ținuta sa minimalistă. Blazerul decupat și fusta lungă sculptată pe picioarele sale lungi, i-au evidențiat abdomenul tonifiat într-un mod foarte subtil. Nelipsitele sale bucle au fost lăsate lejere și nici că putea face o alegere mai bună. A ales un makeup natural, ochii findu-i scoși în evidență prin aplicarea unui eyeliner negru iar pentru buze a folosit un gloss nuanță roz.

aparitiile de la gq australia men of the year awards 2019

 

  2. Chris Prang

Actorul australian a fost de asemenea câștigator al premiului GQ, plecând acasă cu premiul de ”actorul descoperit” al anului 2019. Ținuta sa Emporio Armani a reflectat perfect statutul său de câștigător, strălucind într-un tuxedo argintiu cu detalii. A păstrat o linie clasică a costumului și un grooming curat.

 

Aparitiile de la GQ Australia Men of the year Awards 2019

 

 3. Baz Luhrmann

Faimosul director și producator de film australian și-a facut de asemenea simțită prezența pe covorul roșu  la mult așteptatul eveniment GQ. Ținuta sa i-a conferit un aer extrem de rafinat, sacoul bleumarin fiind piesa esențială care i-a completat stilul masculin. Părul a fost dat pe spate, fiind aplicat un produs de styling, iar barba foarte scurtă, aproape inexistentă a contribuit la obținerea unui aspect tineresc. O apariție foarte versatilă.

 Aparitiile de la GQ Australia Men of the year Awards 2019

 

  4. Joanne Froggatt

Rochia simplă neagră nu poate da niciodată greș iar starul din serialul Downton Abbey ne reamintește acest lucru. Apariția sa a fost extrem de stylish în rochia sa lejeră, fără umeri. Părul său blond a fost coafat lejer, iar makeup-ul, de asemenea foarte natural.

 

 

Aparitiile de la GQ Australia Men of the year Awards 2019

 

  5.Georgia Fawler

Top modelul Victoria’s Secret s-a remarcat de asemenea pe covorul roșu prin ținuta sa care i-a accentuat perfect statutul de înger. Rochia sa scurtă all black a fost completată de o trenă lungă atașată într-o parte, conferindu-i un look rafinat. Ținutei sa all black i-au fost adăugate bijuterii delicate și un hairstyle feminin. Aceasta a purtat părul într-un coc centrat pe mijloc, cu o cărare laterală, stratul de păr din față fiind lăsat liber. Makeup-ul format dintr-un smokey eye și rujul mat i-au completat aspectul ravășitor.

 

Aparitiile de la GQ Australia Men of the year Awards 2019

 

  6. Jacob Elordi

Actorul australian a pășit într-un costum Saint Laurent care nu-ți permite să dai greș. Acesta a purtat costumul într-o manieră relaxantă, ce i-a oferit o notă evidentă de eleganță fără efort. Apariția sa nonșalantă a fost marcată de un detaliu foarte excentric și anume manichiura, actorul afișând unghii negre. Cu un grooming foarte îngrijit și un look versatil, manichiura sa, foarte bine asumată, a fost cu siguranță detaliul neașteptat al serii.

 

Aparitiile de la GQ Australia Men of the year Awards 2019

 

 

  7. Alton Mason

Modelul american a fost de asemenea în lumina reflectoarelor în seara premiilor strălucind în costumul său ieșit din comun. Fiind unul din câștigatorii covorului roșu, acesta a acceptat și premiul pentru modelul anului oferit de GQ. Și-a exprimat perfect personalitatea prin alegerea costumului Paco Rabanne, alăturându-i o pereche de boots în aceeași nuanță. Coafura sa afro și atitudinea sa extravagantă au fost atuurile ce i-au conturat apariția.

Aparitiile de la GQ Australia Men of the year Awards 2019

 

  8. Austin Butler

Covorul roșu a fost invadat și de aerul retro, introdus de Austin Butler în costumul său Prada. A avut o apariție impecabilă, demnă de un eveniment marca GQ. Sacoul său cu 4 nasturi în șir dublu ne amintește de perioada Humphrey Bogart. Șarmul sau a fost completat de coafura sa retro în stil James Dean.

Aparitiile de la GQ Australia Men of the year Awards 2019

 

  9. Jack Stratton Smith și Joel Creasey

Cei doi artiști au pășit pe covorul roșu împreuna și ne-au atras atenția prin ținutele alese. Stratton a ales un costum din catifea Armani în timp ce Creasey și-a facut apariția într-o ținută în carouri McQueen. Amândoi au ieșit în evidență prin alegerile lor cromatice, pe care le-au purtat cu succes. Jack Stratton a optat pentru un hairstyle puțin neglijent în timp ce Joel s-a prezentat cu un haircut scurt în lateral, lăsându-și partea din față expusa, într-o nuanță de blond.

Aparitiile de la GQ Australia Men of the year Awards 2019

 

 10. Sophie Monk

Cântăreața de origine australiană a optat pentru o rochie strălucitoare într-o nuanță bronz, ce i-a evidențiat corpul suplu. Decolteul adânc al rochiei precum și detaliul din jurul taliei i-au conferit artistei un look de invidiat. Aceasta a debutat un bob blunt în cadrul evenimentului, blondul său potrivindu-se de minune cu nuanța tenului și a rochiei. Strălucirii sale s-a alăturat machiajul format din smokey eye și un ruj într-o formulă glossy.

Aparitiile de la GQ Australia Men of the year Awards 2019

 

 

 11. Julie Bishop

Fost politician australian, Julie Bishop a optat pentru o apariție înflorata foarte elegantă. Rochia sa în linie A cu mâneci lungi i-a conferit un look romantic și retro. În contrast cu volumetria rochiei, s-a poziționat și coafura sa, care a emanat volum și stil.

Aparitiile de la GQ Australia Men of the year Awards 2019

 

  12. Sarah Ellen

Modelul și actrița Sarah Ellen a fpcut senzașie prin apariția sa extravagantp. Aceasta a purtat o rochie scurtă argintie, purtând pe deasupra un ansamblu format din lanțuri. Bobul său drept scurt, dat de după ureche, cu cele 2 șuvițe frontale ne trimite cu gândul la stilul anilor ’90 al fetelor de la Spice Girls.

 Aparitiile de la GQ Australia Men of the year Awards 2019

 

  13. Roberta Pecoraro

Se poate observa din posingul adoptat, că Roberta Pecoraro este un top model ce nu poate fi trecut cu vederea. Rochia sa fluidă cu detalii argintii i-a venit ca o mânușă. Accesoriul format din lanțuri purtat într-o parte a reprezentat un detaliu simetric și foarte bine proporționat. Buclele sale lejer coafate s-au încadrat perfect în peisajul întregii sale apariții.

Aparitiile de la GQ Australia Men of the year Awards 2019

 


Photos source: Getty Images