Aparitiile de la Governors Awards 2019

Duminica seara Hollywood-ul a stralucit prin aparițiile de la Governors Awards 2019. Gala a avut loc la Dolby Theatre din Hollywood, aceeași locație unde sunt celebrate în fiecare an Premiile Oscar și au fost înmânate trofee pentru întreaga performanță în industria filmului actriței Geena Davis și regizorului, David Lynch.

Acest eveniment elegant a găzduit o mulțime de celebrități ce au strălucit prin eleganță pe covorul roșu. De la Dakota Johnson, Lupita Nyong’o până la Jennifer Lopez și Charlize Theron, celebritățile au dominat covorul roșu prin aparițiile spectaculoase în materie de hairstyle și ținute.

Iată aparițiile care ne-au captivat privirile:

Jennifer Lopez

Celebra artista a fost pata însorită a serii, facându-și apariția într-o ținută elegantă Reem Acra. Accesoriile fine au fost în contrast cu materialul fin al rochiei și i-au creat un look de zeiță actriței. Cât despre coafură, Danielle Priano a fost hairstylista care i-a transformat părul într-un updo înconjurat de o împletitură elegantă.

 

 

 

Dakota Johnson

Actrița a pășit pe covor într-o ținută glamouroasă din două piese, Brandon Maxwell, ce i-a evidențiat corpul suplu. La această ținută all white, makeup-ul a fost unul dramatic, care i-a evidențiat trăsăturile iar părul a fost lăsat liber pe umeri.

 

 

 

 

Charlize Theron

Frumoasa actriță care a adoptat de curând un hairstyle scurt special pentru un rol, a ales o ținută clasică și minimalistă, Tom Ford. Cerceii fini din diamante au fost scânteia care i-a adaugat strălucire actriței. A optat pentru un makeup simplu, cu o pată de bronzer și buze în nuanța nude.

 

Regina King

Regina King și-a facut apariția purtând cu încredere o ținută marca Ralph & Russo Couture, ce i-a oferit o strălucire sublimă. Makeup-ul simplu, cu accent pe ochii, i-au conferit actriței un look elegant. În ceea ce privește hairstylingul, a ales sa își expună latura afro într-un updo lateral format din codițe împletite, scoase în evidență prin pata de culoare purple.

 

Lupita Nyong’o

Frumoasa actrița de origine africană a strălucit precum o floare într-o ținută florală, Givenchy. Foarte îndrăzneață atunci când vine vorba de aparițiile pe covorul roșu, Lupita ne încânta mereu cu diferite coafuri inedite. De data aceasta, coafura sa a constat într-un breton scurt natural, părul fiindu-i prins într-un updo simplu. Pentru a onora detaliile deosebite ale rochiei, a fost ales un makeup la fel de coloristic. Lupita ne-a convins cât de cool arata un eyeliner într-o nuanță îndrăzneață.

 

Renée Zellweger

Faimoasa actriță ce a interpretat-o memorabil pe Brigitte Jones, a reapărut anul acesta în lumina reflectoarelor și nu putem decât să ne bucurăm. Renée arată superb și semnele îmbătrânirii nu par să o atingă. Prezența sa elegantă de pe covorul roșu în seara Galei de la Dolby Teathre a fost una de amintit. Ținuta sa impecabilă Erdem, i-a venit ca o mânușă. Din punct de vedere al accesoriilor, detaliile de pe rochie au fost cele care i-au oferit strălucire. Părul său lung și blond a fost păstrat lejer cu o cărare laterală, foarte clasică.

 

Saoirse Ronan

Actrița irlandeză a pășit pe covor într-o salopetă foarte lejeră, Emilia Wickstead. Alegerea îndrazneață i-a ieșit de minune, punându-i talia în evidență. Partea care i-a redat strălucire actriței se regăsește în coafura sa. Printre codițele sale împletite, a fost furișată un tip de ață strălucitoare, ce i-a redat un aspect shiny. Hairstylistul său, Adir Abergel a declarat că i-a placut la nebunie să combine acel material cu părul său blond. Această apariție ne oferă inspirație, spunem noi, perfectă chiar și pentru perioada sărbătorilor. Makeup-ul de asemenea, glowy în jurul ochilor, i-a evidențiat trăsăturile feminine și nuanța peachy a buzelor a fost pata perfectă de culoare.

 

Olivia Wilde

Fermecătoarea actriță a furat toate privirile pe covorul roșu cu ținuta sa semnată Ralph Lauren. Decolteul lung al rochiei a fost pata de glamour adăugată întregului aspect. Rochia sa strălucitoare i-a venit ca o mănușă pe corp si întreg look-ul a fost echilibrat prin alegerea unui hairstyle natural.

 

 

Scarlett Johansson

Frumoasa actriță nu putea să apara pe covor altfel decât într-o ținută care taie respirația. Rochia Celine i-a accentuat perfect formele iar cele două nuanțe aduse împreună, negru și auriu, ii conferă un aspect foarte sofisticat. Accesoriile alese precum și croiala rochiei au contribuit la obținerea unui look demn de o zeiță egipteană. Elementul care i-a completat atitudinea a fost interpretarea modernă de cat eye, punându-i în evidență ochii. Cât despre stylingul părului, aceasta a mers pe varianta cărării centrate pe mijloc, întreg părul fiind dus la spate și prins într-un coc simplist.

 


Photos source: Getty Images