Aparitiile de la Gala LACMA 2019

2 noiembrie, weekend-ul acesta, a fost conturat din nou de un eveniment fastuos și anume Gala Los Angeles County Museum of Art (LACMA), care s-a desfășurat în Muzeul de Artă din Los Angeles. Aflată la cea de-a 9 ediție, Gala a găzduit peste 800 de invitați din industriile de artă, film, modă și divertisment. Făcându-și apariția în cele mai glamuroase ținute, invitații s-au reunit pentru a-l onora pe artista Betye Saar și regizorul Alfonso Cuarón. Gala a fost co-prezidată de către administratorul Muzeului de Artă din Los Angeles și actorul Leonardo Dicaprio, reușind să strângă peste 4.6 milioane de dolari pentru inițiativele de film ale instituției. Ținând cont de faptul că evenimentul a fost sponsorizat de Gucci, nu ar trebui sa fie o surpriză faptul că majoritatea invitaților au pășit pe covorul roșu în creațiile celebrei case de modă.

Salma Hayek

Actrița mexicană (53 de ani) și-a facut apariția pe covor în pași de divă disco, purtând o rochie semnată Gucci, ce i-a conturat perfect formele. Makeup-ul în nuanța roz pudră a completat perfect întreaga paletă iar updo-ul sofisticat i-a scos în evidență latura sa latino.

Aparitiile de la Gala LACMA 2019

 

Kiki Layne

Artista a furat toate privirile când și-a facut apariția într-o creație deosebită Gucci. Coafura avangardistă pentru care a optat, detaliile rochiei, atitudinea afișată au contribuit la o apariție memorabilă. Kiki stole the show!

 

Camila Morrone

Modelul, Camila Morrone, a participat de asemenea la aceasta gală într-o rochie foarte delicată, asemenea trăsăturilor sale angelice. Părul său a fost prins într-un chignon elegant și a pastrat un makeup minimalist, cu un ton similar atât la ochi cât și pe buze.

aparitiile de la Gala LACMA 2019

 

Jared Leto

Actorul nu putea lipsi de la acest eveniment organizat de Gucci, fiind și un purtator avid al casei de modă. Desigur, acesta și-a facut apariția într-o ținuta foarte stylish semnată Gucci, proiectată perfect pentru stilul său excentric. A păstrat o linie minimalistă atât din punct de vedere vestimentar cât și al hairstyling-ului, prezentându-se cu parul lăsat pe umeri și o barbă lungă.

aparitiile de la Gala LACMA 2019

 

 

Suki Waterhouse

Actrița a avut o prezență grațioasă într-o rochie nude din colecția Resort Gucci 2020. Nu ne putem lua ochii de la croiala deosebită a rochiei cu umărul lăsat liber, ce îi expune o siluetă delicată și elegantă. Tonul peachy al makeup-ului a fost în contrast cu nuanța rochiei iar părul a fost păstrat lejer. Un look clasic și rafinat!

aparitiile de la Gala LACMA 2019

 

Alessandro Michele

Directorul de creație al casei de modă, Gucci, nu putea să nu se alăture evenimentului care a fost invadat de creațiile sale. Designerul și-a pus amprenta pe covorul roșu cu o apariție fermecătoare. Ținuta sa este cât se poate de stylish și clasică în același timp, cu un croi impecabil. Pălăria supradimensionată este elementul care i-a întregit aspectul. Părul său lung și barba stufoasă i-au adăugat o alura misterioasă și putem de asemenea specifica asemănarea creatorului de modă cu actorul și prietenul său, Jared Leto. Nu degeaba se spune că cine se aseamănă, se adună!

aparitiile de la Gala LACMA 2019

 

John Legend

Talentatul cântareț mereu își face apariția într-o manieră clasică. A îmbrăcat o creație Gucci, iar pata de culoare sofisticată a sacoului din catifea s-a potrivit de minune evenimentului fastuos. A menținut un grooming curat și clasic.

aparitiile de la Gala LACMA 2019

 

Keanu Reeves

Actorul a participat la Gala din Los Angeles, acompaniat de prietena sa, Alexandra Grant. Actorul, după cum bine ne-a obișnuit, și-a facut apariția într-un costum all black ce îi accentuează atitudinea nonșalantă. Părul său all time brunet și bogat încă reprezintă elementul central al aparițiilor sale. De data aceasta, și-a lasat barba să creasca mai mult și nu s-a ferit să o împartașească cu noi.

 aparitiile de la Gala LACMA 2019

 

Jon Hamm

Întotdeauna o prezență placută, actorul ne-a fermecat cu apariția sa clasica și starea sa de spirit molipsitoare. Grooming-ul îngrijit, cu un păr scurt stilizat și o barbă deasă dar tunsă, au contribuit la conturarea masculinității sale.

aparitiile de la Gala LACMA 2019

 

Amandla Stenberg

Apariția actriței a fost una aparte. Ținuta sa cu inspirații metalice a contribuit la veselia debordantă pe care a afișat-o pe covorul roșu. Coafura sa electrizantă a fost cea care ne-a atras privirile cel mai mult. Codițele afro în diferite nuanțe îndrăznețe au fost împreunate într-un updo centrat în creștetul capului, completându-i întreg look-ul.

 

aparitiile de la Gala LACMA 2019

 

Sienna Miller

Niciodata nu poți da greș într-o rochie neagră iar Sienna Miller ne-a demonstrat acest lucru. Aceasta a strălucit într-o rochie bogată în paiete, demnă de o Gală renumită. Colierul statement a fost piesa de rezistență ce i-a adus strălucirea completă. Adepta unui hairstyle mai mereu natural, Sienna și-a păstrat părul într-un stil lejer, pe umeri, iar makeup-ul a fost unul natural.

 

aparitiile de la Gala LACMA 2019

 

Alfonso Cuarón

Onorat anul acesta la Gala LACMA pentru contribuțiile sale în industria cinematografică, regizorul de origine mexicană și-a fpcut apariția în stilul său relaxant, care i se potrivește de minune. Părul său cărunt stilizat tot într-un mod lejer îi întregește aspectul.

aparitiile de la Gala LACMA 2019

 

Lucky Blue Smith

Lucku Blue și-a expus trăsăturile sale de top model pe covorul roșu și atitudinea acestuia este complet fermecătoare. În plus, acesta a adăugat și un strop de ”cowboy vibes” look-ului prin alăturarea cizmelor în stil country. Întreg aspectul ne aduce aminte de tânărul Clint Eastwood și de aici mai departe nu putem decât să îl admirăm. Coafura în stil pompadour a fost cireașa de pe tort.

aparitiile de la Gala LACMA 2019

 

Billie Eilish

Faimoasa cântăreață s-a alăturat evenimentului în stilul său unic, devenit o inspirație pentru casele de modă. A îmbrăcat o ținuta Gucci, inspirată din cultura chineză. Părul său în combinația excentrică de verde neon aplicat pe rădăcini nu putea să lipsească din peisajul fenomenului Billie Eilish.

 

aparitiile de la Gala LACMA 2019

 

Anderson Paak

Rapper-ul Anderson Paak, a fost cât se poate de stylish într-o ținută Gucci. Mustața sa perfect conturată, ne amintește parcă de perioada retro a vechiului Hollywood.

   aparitiile de la Gala LACMA 2019

 

Donald Glover

Cântărețul, cunoscut sub numele de scenă, Childish Gambino, a bifat de asemenea o apariție spectaculoasă. Costumul cu inspirații florale a fost foarte inspirat pentru o noapte petrecută în muzeul LACMA în timp ce grooming-ul bogat i-a accentuat personalitatea.

aparitiile de la Gala LACMA 2019

 

Brie Larson

Actrița a ales să ne încânte cu o apariție sofisticată ce transmite un aer retro atât din punct de vedere al rochiei cât și al coafurii. Rochia vaporoasă cu accente strălucitoare a fost evidențiată în talie de o fundă supradimensionată, foarte chic. Părul a fost coafat în stil retro și rujul roșu desigur, că nu putea lipsi.

aparitiile de la Gala LACMA 2019

 


Photo sources: Getty Images