Aparitiile de la British Fashion Awards 2019

Unul dintre cele mai așteptate evenimente din industria modei, British Fashion Awards, a avut loc aseară, pe 3 decembrie, în Londra, la Royal Albert Hall. Evenimentul anual, care prezintă un caracter distinctiv al calendarului modei încă din anul 1986, a adus împreună nume mari din industrie.
În ciuda temperaturilor londoneze, celebritățile au pășit pe covorul roșu în cele mai spectaculoase ținute. Actori, designeri, supermodele și style icons au celebrat o noapte plină de rafinament, și au asistat la acordarea premiilor pentru cele mai importante realizări anuale din industria modei.
Rihanna s-a asigurat să conducă echipa plină de glamour pe covorul roșu, fiind urmată de superba actriță Cate Blanchett și Donatella Versace. Designerul Giorgio Armani nu a pășit singur pe covorul rosu ci a fost acompaniat de “pretty woman”, Julia Roberts.

Vezi mai jos cele mai spectaculoase aparitții care au marcat evenimentul mult așteptat din industria modei:

 

 

 1. Rosie Huntington-Whiteley

Top modelul a facut furori pe covorul roșu în rochia sa extravagantă semnată Botegga Veneta, realizată special pentru ea de către directorul creativ al casei, Daniel Lee. Rochia i-a conferit o strălucire aparte și de aceea în privința makeup-ului a fost păstrată o linie subtilă, accentul fiind pus pe evidențierea buzelor. Stilul coafurii realizat într-o maniera simplă, cu un coc prins la spate i-a redat luminozitate chipului și totul s-a aflat într-un echilibru glamouros.

Aparitiile de la British Fashion Awards 2019

 

 

2. Naomi Campbell

Apariția lui Naomi Campbell exprimă un sigur cuvânt: icon. Afișând o creație răvășitoare, Alexander McQueen, una dintre cele mai aclamate top modele a venit pregatită să accepte mult meritatul premiu de Icon Award. Părul său lung și bogat a devenit semnătura prezenței sale impozante cu care ne-a obișnuit de atâta timp.

Aparitiile de la British Fashion Awards 2019

 

 

3. Rihanna

Faimoasa artistă a cucerit covorul roșu într-o apariție ce aparține propriului său brand, Fenty. A purtat o rochie scurtă, personalizată cu bretele încrustate în diamante, perfectă pentru evidențierea personalității sale efervescente. Și pentru că Rihanna va arăta întotdeauna chic în fața temperaturilor scăzute, aceasta a adăugat o haină din tul în aceeași nuanță a rochiei, la care a accesorizat o pereche de mânuși din aceeași familie cromatică. Fiind mereu adepta coafurilor ieșite din comun, a debutat în seara premiilor un stil afro format din codițe. Brandul său Fenty a câstigat  premiul Urban Luxe, deci putem concluziona că Rihanna a fost o dublă câștigătoare, atât pe covorul roșu cât și pe scenă.

Aparitiile de la British Fashion Awards 2019

 

4. Cate Blanchett

Câștigatoarea premiilor Oscar a arătat fabulos în seara premiilor acordate în modă. Atunci când se situează pe covorul roșu, actrița nu știe să dea greș din punct de vedere vestimentar. Rochia sa de culoarea fildeșului, Armani Privé, i-a accentuat perfect trăsăturile fine. A purtat blondul într-o coafură laterală și makeup-ul a conferit feminitate chipului său de porțelan.

 Aparitiile de la British Fashion Awards 2019

 

5. Miguel

Cântărețul de muzică R&B a afișat o apariție excentrică. Curajul și atitudinea reprezintă atuurile pe care Miguel se bazează atunci când își expune ținutele. Costumul său cu accente supradimensionate a fost completat cu un pardesiu foarte elegant. Analizând materialul fin al pardesiului, putin probabil ca acesta sa îl fi protejat de frig, însă cu siguranță a realizat un statement pe covorul roșu. A prezentat o coafură formată din dreduri și o barbă conturată și îngrijită.

Aparitiile de la British Fashion Awards 2019

 

6. Giorgio Armani & Julia Roberts

Prietenia dintre Giorgio Armani și Julia Roberts datează cu mulți ani în urmă și se poate surprinde energia și farmecul de pe covorul roșu exprimat de acest duo clasic. Domnul Giorgio Armani întotdeauna adept al liniei clasice, a prezentat o imagine impecabilă într-o ținută black tie. Loială creațiilor casei de modă Armani, Julia Roberts a afișat și de data aceasta o ținută care i s-a potrivit de minune. Salopeta cu detalii strălucitoare i-a evidențiat perfect corpul suplu și a situat-o în clasamentul celor mai bine îmbrăcate femei. Aerul retro conferit de buclele bogate și makeup-ul natural au fost elementele cheie care au stârnit scânteia de pe covorul roșu.

 

Aparitiile de la British Fashion Awards 2019

 

 

7. Emma Roberts

Actrița în vârstă de 28 de ani a marcat evenimentul prin apariția sa uluitoare, precum a unei lebede negre. Rochia sa scurtă neagră cu paiete, la care a adăugat o pereche de mânuși din piele, i-a redat actriței un aer glam rock. Rochia, compusă dintr-o trenă lungă la spate i-a evidențiat foarte frumos corpul. Vopsită recent blondă, Emma a prezentat o coafură cu o cărare pe mijloc iar partea din față a părului a fost prinsă la spate, per total emanând un aer delicat.

Aparitiile de la British Fashion Awards 2019

 

8. Adut Akech

Câștigătoarea premiului “Modelul Anului” la British Fashion Awards, Adut ne-a cucerit inimile prin apariția sa impresionantă. Verdele smarald al rochiei sale Valentino a reprezentat pata regală de culoare ce a furat toate privirile. Croiala extravagantă din partea de sus a rochiei a fost cireașa de pe tort iar crăpătura i-a evidențiat posing-ul demn de titlul acordat.

Aparitiile de la British Fashion Awards 2019

 

 

9. Elsa Hosk

Îngerul Victoria’s Secret nu ratează nicio ocazie de a-și expune corpul perfect sculptat. De data aceasta a ales o creație răvășitoare Celia Kritharioti, formată din două piese, amintindu-ne de scânteia anilor ’90 a artistei Christina Aguillera. Părul i-a fost coafat într-un stil retro și prins într-o coadă de cal iar makeup-ul în nuanță de bronz aplicat pe pleoape și rujul maroniu, cu efect de volum au creat un contrast potrivit in raport cu tenul si rochia sa.

 

Aparitiile de la British Fashion Awards 2019

 

 

10.  Emilia Clarke

Actrița a fosrt raza de soare necesară în orașul londonez, purtând o creație deosebită Elsa Schiaparelli. Mânecile lungi ale rochiei au creat în jurul ei o trenă, demnă de statutul ei regal cu care ne-a obișnuit în serialul Game of Thrones. Un makeup foarte light, ce i-a luminat chipul i-a evidențiat într-un mod foarte plăcut ochii albaștrii. A purtat o cărare pe mijloc, întreg părul fiind strâns într-un coc centrat.

Aparitiile de la British Fashion Awards 2019

 

 

 

 

 

 

 


Photos source: Getty Images