Aparitiile de la BET Awards 2021

Aparitiile de la BET Awards 2021

Am dat startul verii cu temperaturi ridicate dar și cu un covor roșu spectaculos. Ne bucură faptul că restricțiile s-au mai relaxat și putem admira în continuare galele spectaculoase care ne inspiră.

De data aceasta, ținta noastră se îndreaptă spre meleagurile de la Hollywood, acolo unde au avut loc premiile BET Awards 2021. Acest eveniment a marcat reîntoarcerea pe covorul roșu a tuturor starurilor mult îndrăgite.

Gala BET celebrează performanțele afro-americanilor din industria muzicală, a filmului, a sportului precum și alte domenii de entertainment. Anul acesta, faimoasa actriță Taraji P. Henson a fost gazda serii iar tematica nopții a fost denumită ”“Year of the Black Woman”.

Seara a fost bogată în momente memorabile. Queen Latifah a acceptat premiul serii, Lifetime Achievement Award în timp ce artista, Meghan Tee Stallion, a plecat acasă cu mâinile pline de trofee. Cardi B ne-a dezvăluit prin ținuta aleasă că urmează să devină mămică pentru a doua oară. În ceea ce privește covorul roșu, nici acesta nu ne-a dezamăgit. Lil Nas X ne-a surprins cu două ținute extravagante în timp ce Zendaya a furat privirile cu apariția sa vintage Versace.

Mai jos, puteți arunca un ochi peste lista cu aparițiile care ne-au atras atenția:

Lil Nas X

 

Queen Latifah & Zendaya

Megan Thee Stallion & Ciara

Taraji P. Henson & Saweetie

 

Ashanti & Andra Day

Roddy Rich & Migos

DaBaby & Tyler, The Creator


Text: Mihaela Tudorache