Alegeri stylish pentru părul blond

Mergi pe mâna unor alegeri stylish pentru părul blond ce nu dau greș! Există nenumerate tipuri de coafuri care pot evidenția orice nuanță de blond într-o manieră stylish, accesorizând un make-up pe măsură. Being blonde is a lifestyle!

Rock chic

 

Ieși în evidență prin alegerea unei tunsori de bob lung, într-o nuanță rece de blond care conferă tenului o luminozitate perfectă. Suvițele wavy redau o atitudine rebelă și naturală. Completează un astfel de look prin aplicarea unui make-up care să creeze iluzia unei priviri de felină. Mergi pe mâna acestui tip de coafură, care are puterea de a crea o atitudine plină de încredere, capabilă să rock the world!

Wet hair

 

Covorul roșu întotdeauna ne încântă cu apariții care aduc în prim plan coafura de wet look. Părul dat pe spate crează un vibe fresh și sofisticat. Părul lung oferă oportunitatea jonglării cu ușurință a volumului și texturii, fiind creat un efect vizual glamuros. Paleta unui look de neuitat trebuie completată cu un ruj roșu care aduce o strălucire romantică. Aplică de asemenea în jurul ochilor un make-up dramatic care să accentueze chipul.

Retro blonde

 

Coafura retro în combinație cu blondul întotdeauna a avut succes în obținerea unui look glamour, în stilul perioadei cincizeciste. Diva Marilyn Monroe a promovat cu succes stilul –bombshell  alături de rujul roșu nelipsit. Deși foarte apreciată în anii 50, această coafură nu a apus în 2019, ba mai mult, este mai în vogă ca niciodată și cu siguranță va rămâne un statement. Femeia modernă și îndrăzneață va arăta impecabil adoptând o astfel de coafură cu bucle lejere, ce emană un romanticism aparte, alături de un machiaj subtil și nelipsitul ruj roșu care crează un contrast puternic.

Pixie cut

 

Dacă simți că ai nevoie de o schimbare de styling, extrem de populară în acest sezon este tunsoarea pixie. Aceasta crează o înfățișare dulce și modernă ce poate transforma întreaga atitudine. Blondul platinat conturează perfect întreg tabloul, oferind o luminozitate chipului. Această coafură alcătuiește un mix interesant de atitudini. Poți accesoriza cu ușurință acest tip de tunsoare, purtând diferite bentițe finuțe, agrafe interesante care aduc un plus întregii ținute. Pixie-ul este cel mai bine avantajat de un machiaj natural, accentul fiind pus pe evidențierea ochilor.

Rădăcinile crescute

 

Vechea problemă cu vopsirea părului într-o nuanță mai deschisă a rădăcinii închise care crește inevitabil nu mai este o problemă. În acest sezon se poartă mai mult ca niciodată genul acesta de coafură neglijentă. Jocul nuanțelor de blond din păr creează un aspect natural iar dacă îți expui rădăcinile, va ieși și mai mult în evidență contrastul plăcut creat. Cuvântul efortless îi este asociat acestui gen de coafură care încurajează naturalețea și induce ideea de a-l lăsa intenționat neglijent. Acestui look i se poate asocia un machiaj în nuanțe de pastel pentru a oferi o prospețime tenului.

Foto: Getty Image