50 de ani de moda: Ultimul show haute couture al designerului Jean Paul Gaultier

Toate privirile s-au îndreptat aseară către spectacolul memorabil de Haute-Couture 2020 al designerului Jean Paul Gaultier, care s-a desfasurat la Săptămâna Modei de la Paris. Celebrul creator de modă francez, Jean Paul Gaultier, și-a luat rămas bun de la show-urile de haute-couture, după 50 de ani de activitate, dar nu înainte de a oferi o ultimă colecție spectaculoasă. Creatorul a  declarat pe contul său de Twitter, „Pe 22 ianuarie 2020, voi sărbători 50 de ani de modă cu un mare spectacol de modă haute couture la teatrul Châtelet. Va fi și ultima mea prezentare de modă”.

Cu siguranță, mult așteptata colecție pentru sezonul 2020 nu a dezamăgit, podiumul fiind nelipsit de elementele iconice ale brand-ului, precum sutienul cu cupe conice, cămășile și puloverele de marinar, rochiile corset precum și coafurile fermecătoare, pline de mister, evidențiate într-un context teatral. Petrecerii de pe podium s-au alăturat și celebrități precum Paris Jackson sau Dita Von Teese, muza burlesque a creatorului, care au defilat în pași de dans.

Mai jos puteți descoperi o parte din creațiile dedicate ultimului show de haute couture al designerului Jean Paul Gaultier iar întreg spectacolul poate fi urmărit pe Yotube

 

 

50 de ani de moda: Ultimul show haute couture al designerului Jean Paul Gaultier