Servicii corporate la GETT’S

Servicii Corporate GETT'S

În această primăvară, echipa GETT’S a continuat seria sesiunilor de consultanță de imagine pentru companii, invitând echipa Maize în barbershopul GETT’S Men din Calea Floreasca, pentru servicii bespoke de frizerie și aranjare a bărbii.
“Respectul de sine se regăsește în fiecare ingredient pe care îl folosim în creațiile noastre culinare. Pasiunea și atenția la detalii sunt criterii definitorii în viața noastră de zi cu zi și valorile pe care le promovăm. Mulțumim GETT’S Men și echipei GETT’S Men Floreasca! Sunteți minunați și profesioniști în aceeași măsură!“, ne-a transmis Nicoleta Tilincă, GM Maize, după ce a făcut cunoștință cu serviciile, produsele și echipa noastră.
Programul de consultanță de imagine a luat naștere bazându-ne pe experiența celor 20 ani de activitate în domeniul înfrumusețării, precum și pe calitatea de a fi primul brand care a dezvoltat segmentul B2B în România.
Este adresat angajaților ce ocupă segmentele de Top Management, Middle Management, Sales Department, Marketing & PR și Front desk într-o companie și se traduce prin scurte sesiuni interactive de tips & tricks pentru coafură, frizerie, grooming, machiaj, realizate de profesioniștii GETT’S, în cadrul cărora audiența beneficiază de un training despre cum să facă față oricărei întâlniri business, cum să adapteze machiajul și coafura ținând cont de momentul zilei, de ocazie sau de jobul pe care îl au, chiar și atunci când nu au timpul necesar să ajungă la salonul de înfrumusețare.
Pentru bărbați, atenția acordată aspectului exterior a crescut foarte mult în ultimii ani, iar regulile de etichetă profesională presupun o barbă și un păr îngrijite, unghii și mâini frumoase și un ten fără imperfecțiuni.
Pentru acei angajatori care vor să își arate prețuirea și să ofere angajaților un bonus altfel, punem la dispoziție în cadrul programului GETT’S Beauty Miles, noul Gift Card, un cadou inedit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Acesta poate fi folosit oriunde în cadrul lanțului de saloane GETT’S și este cadoul perfect pentru ocazii speciale, zile de naștere sau aniversări la locul de muncă, putând fi personalizat cu servicii în funcție de necesitățile sau dorințele fiecăruia, prin alegerea celor mai plăcute metode de întreținere și relaxare.

Consultanță de imagine, scurte sesiuni de tips & tricks sau Gift Carduri personalizate cu serviciile dorite sunt beneficiile pe care le puteți oferi partenerilor sau angajaților companiei dumneavoastra!