Relaxare în doi la GETT’S Hair Studio InCity Residences

Relaxarea și confortul sunt mai intens trăite alături de persoana iubită sau de cineva drag. Un masaj în doi crește confortul și apropierea, devenind o experiență personală, pe care vă așteptăm să o experimentați în camera dublă de masaj din locația GETT’S Hair Studio InCity Residences.

Masajul de cuplu este o experiență deosebită, care încurajează apropierea dintre cei doi participanți. Aflându-se în aceeași stare în același timp, conexiunea și comunicarea sunt la cote maxime, iar experiența devine o amintire comună de neprețuit. Spre deosebire de masajul tradițional, când ne aflăm singuri alături de terapeut într-o cameră de masaj, și ne putem simți straniu, a avea pe cineva drag alături permite un confort crescut și eliminarea stresului simțit mai ales de cei anxioși sau cei care vin pentru prima dată la această terapie. Romantismul este experimentat altfel, fără apropiere fizică, dar cu o conexiune la nivel senzorial care creează o experiență cu totul nouă, diferită, de care vă veți aminti cu drag.

Desigur, masajul oferă și principalele sale avantaje, reducerea stresului și a tensiunii musculare, îmbunătățirea sistemului imunitar, drenarea limfei și controlul presiunii sangvine. Cuplurile care experimentează acest tip de sedințe se vor simți deseori pe aceeași lungime de undă și vor împărtăși aceeași stare de spirit pozitivă, având un elan care încurajează și alte activități sănătoase realizate în cuplu. De ce nu, timpul de care dispunem pentru terapiile de frumusețe poate fi înjumătățit, iar cele 50 de minute (durata ședinței de masaj) pot fi un prilej de a petrece timp de calitate cu cineva drag.

Masajul pus la dispoziție de terapeuții noștri în locația GETT’S Hair Studio Incity Residences se concentrează pe relaxarea corpului și minții, aducând clientul mai aproape de conceptul “cocoon in confort”.