Makeup trends: Escape from reality

Makeup trends: Escape from reality

În sezonul de toamnă – iarnă 2020/2021 este vorba despre a experimenta. Tendințele de machiaj din toamna anului 2020 sunt poate puțin mai restrânse decât în anotimpurile anterioare, dar totuși au mult farmec.

Având în vedere vremurile incerte pe care le trăim, trendurile acestui sezon reprezintă o evadare din cotidian. Când vine vorba despre tendințele de frumusețe ale acestui sezon, observăm makeup artiștii ne lasă mult loc pentru a experimenta. De la fantezii neînfrânate la noțiuni ambițioase, totul este posibil în fiecare zi, în special pe frontul frumuseții. Machiajul ochilor din acest sezon nu este foarte extravagant, dar există foarte multă creativitate, mai ales atunci când vine vorba de folosirea creionului de ochi sau a culorilor. Nici pe culori sau finisaje nu s-a pus accent în mod special, așa te vei putea descurca cu aceleași palete pe care le ai deja în colecția ta de machiaj! Noi am făcut o listă cu cele mai importante tendințe de frumusețe ale toamnei anului 2020, care te vor inspira creezi un machiaj perfect de toamnă în propria baie.

1. Natural

Având în vedere obligativitatea purtării măștii, una din tendințele acestei toamne este machiajul natural, fără folosirea unui fond de ten, totul pentru a evita încărcarea tenului. Aspectul curat și natural a câștigat teren în ultimii ani, iar frumusețea și trăsăturile sunt evidențiate de strălucirea proprie.

Makeup trends: Escape from reality

2. Machiaj auriu

În acest sezon, strălucirea vine sub forma unui machiaj auriu, ideal pentru o toamnă călduroasă. Fie alegi un auriu metalic sau un auriu blând, acest tip de machiaj este vedeta sezonului.

Makeup trends: Escape from reality

3. Pastel vibes

Fardurile de ochi colorate te pot ajuta adaugi un pic de luminozitate unei zile reci. Fie alegi un mix de culori, precum galben și albastru sau preferi folosești aceeași nuanță pe toată pleoapa, acest tip de machiaj îți va dinamiza și energiza lookul în zilele posomorâte de toamnă.

Makeup trends: Escape from reality

4. Tușul

În acest sezon, tușul este indispensabil și îl poți folosi oricât de creativ îți dorești. De la look-ul retro în care se trage o linie fină de tuș până la un look dramatic caracterizat de liniile groase sau chiar de liniile trasate pe mijlocul pleoapei, tușul negru este instrumentul perfect pentru a-ți testa imaginația și a proiecta un aspect unic de machiaj pentru toamna anului 2020.

Makeup trends: Escape from reality

5. Accesorii faciale

Această tendință nu este pentru a fi purtată în fiecare zi, dar având în vedere în această perioadă toată atenția cade asupra ochilor, este tentant adaugi un plus de strălucire.

Makeup trends: Escape from reality


Text: Andrada Arsenie