Golden Girl- Alina Eremia

Golden Girl- Alina Eremia

Alina Eremia, una dintre cele mai indragite artiste din noua generatie, ne-a bucurat cu prezenta ei efervescenta, cand, intr-o zi de iunie, i-am dat intalnire pe terasa Clubului Diplomatic, pentru a realiza shootingul copertei de vara. Cariera artistei este in plina ascensiune, piesele ei au depasit pe Youtube 100 de milioane de vizualizari, iar cel mai recent single De Ce Ne Îndrăgostim se aude deja pe toate radiourile din Romania. Incepand cu anul acesta, Alina a ajuns si in rolul de jurat in cadrul emisiunii Next Star.

Pentru coperta de vara a revistei GETT’S Highlights, Alina este o adevarata summer girl, abordand tinute, machiaje si coafuri care ne inspira atat pentru evenimentele de seara, cat si pentru vacanta sau zilele mai informale, petrecute la piscina. Cu coafuri pe care noi le-am numit glitter hair, italian diva sau knot bun, ea ne convinge ca vara trebuie sa fie dedicata experimentelor. “Imi place sa experimentez cu imaginea mea, cred ca doar asa iti poti gasi stilul vestimentar. Ma bucur de sustinerea unei echipe de profesionisti care ma ghideaza si ma sustine!”, a spus ea.

 

Fotograf: Tibi Vintur; Styling: Cosmin Florea;Hair: Ionela Coman; Makeup: Diana Ionescu;Concept: Jacqueline Enciu;Locatie: Summer Place by Clubul Diplomatic