Cele mai trendy coafuri pentru barbati

Cele mai trendy coafuri pentru barbati

Trendurile de coafuri dedicate bărbaților în acest sezon oferă o varietate de coafuri și lookuri pline de atitudine. Indiferent de stilul pe care îl abordezi cu siguranță vei găsi ceva care să te reprezinte.

De la coafuri elegante la cele rebele și pline de textură, sezonul de primăvară-vară 2021 vine cu o mulțime de idei pentru bărbații care preferă părul cu lungime medie. Noi ți-am pregătit o serie de coafuri pe care trebuie neapărat să le încerci în acest sezon.

1. Blowout

Pe măsură ce popularitatea coafurilor voluminoase pentru bărbați crește, acestea reprezintă una din marile tendințe ale sezonului de primăvară-vară 2021. Blowout este o coafură care are un look natural și care necesită un păr de lungime medie.

Cele mai trendy coafuri pentru barbati

2. Într-o parte

Părul pieptănat într-o parte nu mai este doar un instrument pentru a deghiza zonele lipsite de păr, ci este acum una dintre cele mai elegante coafuri pentru bărbați. Perfect pentru părul de lungime medie, acest stil asimetric este foarte măgulitor și foarte sofisticat.

Cele mai trendy coafuri pentru barbati

 

3. Creastă falsă

Pentru cei mai rebeli dintre bărbați, care preferă un look mai sălbatic, creasta falsă este o alegere excelentă. Cu atitudinea masculină a unui mohawk fără intensitate, acest stil arată minunat și este simplu de purtat. Doar asigură-te că faci creasta puțin dezordonată, pentru a menține această coafură în trend.

Cele mai trendy coafuri pentru barbati

4. Valuri dezordonate

Când vine vorba de cele mai trendy coafuri pentru bărbați, textura joacă un rol vital. Ca atare, stilurile netede sunt înlocuite de valuri dezordonate. Pentru a face aceste bucle suficient de versatile pentru a fi purtate oriunde, inclusiv la birou, trebuie doar să păstrezi părțile laterale scurte și îngrijite.

Cele mai trendy coafuri pentru barbati

5. Topknot

Fie că preferi un coc mai jos sau unul ridicat, acest timp de coafură este unul dintre cele mai în vogă trenduri în acest sezon. Topknotul este o variantă elegantă a cocului bărbătesc. Coafura implică un coc dezordonat care este purtat sus pe cap. Este, de asemenea, adesea asociat cu un undercut pentru un aspect îndrăzneț și atrăgător.

Cele mai trendy coafuri pentru barbati

 

Recomandarea editorului:

Pentru a oferi părului tău un plus de volum și textură, astfel încât să realizezi coafură perfectă stilului tău, Big Hair Body Builder este alegerea ideală. Formula să ușoară sub formă de gel oferă volum, strălucire și elasticitate, adăugându-i în același timp o textură uimitoare pentru un aspect atrăgător. Descoperă mai multe pe getts.shop.


Text: Andrada Arsenie